vl
door vlokje Sep 15, 2008 om 15:35
Computers & telefonie

Outlook lichtkrant

In Outlook exprees had ik de mogelijkheid tekst te laten doorlopen, een leuke manier om mails te verfraaien.Nu heb ik outlook, maar het lukt me niet om het daarin voor lekaar te krijgen.


Ik heb intussen gehoord dat het 'lichtkrant'moet heten. Ik heb de aanwijzingen in 'help' opgevolgd, maar....nee het lukt niet. Wie kan me helpen?

471 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jv
door jvroegop - Dec 26, 2008 om 15:07
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het betreft hier eigenlijk een vraag over de opmaak van uw mailbericht. Met Outlook is het mogelijk om berichten als
tekstbestand maar ook als HTML  te zenden. De lichtkrant
(in dit geval de marquee-tag) is helaas niet via Outlook toe
te voegen. In plaats daarvan zou - net zoals sommige mailprogramma's nu doen - een afbeelding toegevoegd
kunnen worden die hetzelfde effect zou hebben: een GIF-animatie.

Omdat mailberichten die voornamelijk bestaan uit afbeeldingen ook als spam gezien kunnen worden is het verstandiger om uw nieuwsbrief gewoon online te publiceren en uw mail kort te houden én te voorzien van een hyperlink naar uw site. Die hyperlink kan bijvoorbeeld voorzien zijn van de tekst "Klik hier om onze nieuwsbrief te lezen".

Houdt u er ook rekening mee dat velen kiezen om een ontvangen mail als tekst te openen. De complete opmaak van de mail is dan niet meer van toepassing. 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pe
Peanut71 - Jun 16, 2024 om 11:34
Winkels & webshops

Pakketten niet ontvangen of kwijt

Via Expresswear 2 keer pakketten kwijt.  2 kledingstukken besteld, 1 ontvangen via PostNL. Zelf achteraan moeten gaan, geen reactie meer gehad vanuit klantenservice, uiteindelijk betaald. Het andere kledingstuk vanuit ontevredenheid geretourneerd via DHL en wederom het pakket zoekgeraakt. Ik zou nu dus in totaal EUR 251 moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Kan dit zomaar? Moeten zij w ... Lees meer

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

qu
quikcsilver - Jun 16, 2024 om 08:39
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn olijf op stam weer aan het groeien?

Boom van 15 jaar oud droeg altijd vruchte maar is verzopen in de regen van de voorbije maandne. Steeds water afgegoten maar alleen maar spinnenrag en wat groen bovenin. Vorige maand fors terug geknipt maar nu doet hij helemaal niets meer. Bij knippen bleken veel taken dood maar sommigen waren nog groen van binnen. Lees meer