sl
door slack Jun 21, 2012 om 12:09
Computers & telefonie

Printen numbers ipad

Ik heb sinds kort numbers op mijn ipad maar printen lukt maar niet. Kan iemand mij vertellen hoe te printen met mij ipad. Ik heb een draadloze hp 4700 serie printer. Bvd

926 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hereistom
door hereistom - Jun 21, 2012 om 13:24
733 Antwoorden / 1 Vragen
0

Kun je wel met andere Apps op je iPad printen en 'zie' je de printer wel op je iPad?



Hier kun je meer informatie vinden over de iPad; www.iPadforum.tk

sl
door slack - Jun 21, 2012 om 22:45
7 Antwoorden / 17 Vragen
0

Ik ben er al uit. Ik heb een app van hp gedownloadt en hiermee is het gelukt. Ook kun je de sheet naar je eigen emailadres sturen en vervolgens als excelbestand opslaan. Printen is dan eenvoudig. In iede geval bedankt voor het meedenken.

hereistom
door hereistom - Jun 21, 2012 om 22:47
733 Antwoorden / 1 Vragen
0

En is het al gelukt? Ik heb even voor je gekeken maar de HP Color Laserjet 4700 is al een oud model en ondersteund geen Airplay, dus kun je er ook niet draadloos op printen.
Als je wilt printen vanaf de iPad moet je een ePrint printer kopen die hebben wel Airplay en daarmee kun je dus wel overal vandaan printen.
Hier kun je de ePrint printers vinden.

jo
door jorisw - Jun 21, 2012 om 22:48
4340 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ondersteunt de printer AirPrint?

Zo niet, dan je ook het Numbers bestand in iCloud opslaan en dan via www.icloud.com openen op een pc en dan printen.

we
door webapp kassa - Jun 25, 2012 om 15:45
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor het printen van web pagina's vanaf een iPad of andere device kan men doen met het programma Airprint van Apple. Hierin kunnnen zowel usb als ip printers worden aangestuurd. Deze printers zijn dan aangesloten op de Airport Extreme of Airport Express. Je kunt dan bij het printen de gewenste printer kiezen. Soms zijn er applicaties op de iPad die een eigen printstuurprogramma's hebben, zoals te zien is op Mobiel kassasysteem. Hoe klantenbonnen geprint kunnen worden is te zien op de Demo iPad POS kassasysteem site.

hereistom
door hereistom - Jul 18, 2012 om 14:58
733 Antwoorden / 1 Vragen
0

[quote=webapp kassa schreef op maandag 25 jun 2012, 15:45]Voor het printen van web pagina's vanaf een iPad of andere device kan men doen met het programma Airprint van Apple. Hierin kunnnen zowel usb als ip printers worden aangestuurd. Deze printers zijn dan aangesloten op de Airport Extreme of Airport Express. Je kunt dan bij het printen de gewenste printer kiezen. Soms zijn er applicaties op de iPad die een eigen printstuurprogramma's hebben, zoals te zien is op Mobiel kassasysteem. Hoe klantenbonnen geprint kunnen worden is te zien op de Demo iPad POS kassasysteem site.
Zijn wel dure Apps om te kunnen printen!
Dan kun je beter een HP ePrint kopen, daarmee kun je nog veel meer!

Meer informatie hierover kun je vinden op; www.iPadforum.tk

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

AHAZEL1955
AHAZEL1955 - Apr 25, 2024 om 14:53
Vakantie & reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Ik ben een weekje op vakantie geweest in Spanje en heb daar een auto gehuurd bij Europcar. Je vliegt op Madrid (Barajas) en dan moet je een flink eind naar T1 lopen waar je Europcar ergens zult vinden.

De gehuurde auto bracht ik op 22 april 2024 terug, maar helaas heb ik mijn koker met zonnebril op sterkte in de auto laten liggen en ik kwam daar pas achter toen het te laat was om terug ... Lees meer

Al
Alwin Stuit - Apr 26, 2024 om 09:37
Winkels & webshops

Charlie Temple komt afspraken niet na en laat niets van zich horen, ben niet dei

CharleyTemple nog actief? Komen hun verplichtingen niet na. Hoe zit dit vragen velen met mij zich af Lees meer

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer