sa
door sansan Jul 19, 2012 om 20:02
Computers & telefonie

`probleem met Simpel

Sinds 6-7-12 is mijn abonnement met Simpel in gegaan. Helaas hebben ze mij tot de dag van vandaag niet aangesloten. Er zouden technische problemen zijn.
Verder zijn ze niet te bereiken en als je al iemand spreekt, kan die niets voor je doen. Ik heb al verschillende keren gemaild, gebeld en twee brieven geschreven, waarvan een aangetekend. Ook hierop geen reactie dan de standaard excuus mail. Ik heb aangegeven dat ik, door niet geleverde diensten van hun kant, ik mijn abonnement wil beeindigen. Maar ook hierop word niet gereageerd. Wat kan ik nog doen en wat zijn mijn rechten. Het is werkelijk maffia. Google maar eens over Simpel en je komt het ene naar het andere drama tegen.
Ik ga over 6 dagen op vakantie en wil dit toch daarvoor al opgelost hebben. Ik kan het me niet veroorloven twee abonnementen te hebben en wil wel bereikbaar zijn. Zeker met oudere ouders en jonge kinderen.

332 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

lekkerisdat
door lekkerisdat - Jul 20, 2012 om 16:54
4299 Antwoorden / 5 Vragen
0

Je kunt nu opzeggen zonder 'problemen'.

En binnen 6 dagen is dit nooit opgelost, ik zal het je nog sterker vertellen dit gaat nooit opgelost worden..

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer