Re
door RemcoDG Feb 1, 2017 om 14:13
Computers & telefonie

Scherm laptop/tablet ter reparatie gebracht maar na reparatie nog verder kapot

Goedemiddag,

In het scherm van onze laptop/tablet met toutchscreen is een barst gekomen. Deze hebben wij ter reparatie aangeboden. Helaas heeft de winkel na 2x een nieuw scherm geplaatst te hebben geconstateerd dat de reparatie niet te doen is. Nu hebben wij ons geld terug gehad van de reparatie maar zitten wij met een niet werkend scherm en dit was voor de reparatie niet het geval het scherm met touchscreen werkte gewoon na behoren enkel zat er dan een barst in. De winkel kan hem niet meer in oude staat terugbrengen terwijl zij dit ons wel hebben beloofd.

Wat kan en mag ik nu verwachten van hun?

838 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Topantwoord

heremietkreeft
door heremietkreeft - Feb 1, 2017 om 14:21
16888 Antwoorden / 202 Vragen
10

M.i. kunt u van HEN niets verwachten. Dit tenzij u hard kunt aantonen dat er werkelijk beloofd is het apparaat in de oude staat terug te brengen en dat met de opmerking dat terugbrengen in de oude staat dan wel ook het herplaatsen van het gebarsten scherm zou betekenen.

Re
door RemcoDG Feb 1, 2017 om 14:24
Antwoorden / 1 Vragen

Dit is mondeling wel besproken inderdaad dat dan weer het oude scherm er terug op komt samen met dat wij ons geld terug kregen. Maar nu komen ze er mee dat het oude scherm al gerecycled is.

Gerry1969
door Gerry1969 - Feb 1, 2017 om 16:19
3449 Antwoorden / 25 Vragen
1

Een keurig bedrijf wat A toegeeft dat het ze niet lukt en B dan ook uw geld netjes terug betaalt.
Zij hebben echt hun best gedaan.

Als u alleen maar die barst had waarom dan repareren? En nu verwacht u dat ze een stuk scherm weer herplaatsen om de tablet weer bruikbaar te maken.
Als je een scherm uit mobiel of tablet moet halen is de kans dat het scherm scheurt heel groot. Dus uw oude scherm was sowieso niet meer bruikbaar.

aurora1
door aurora1 - Feb 1, 2017 om 19:54
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Ze hebben keurig gehandeld. Het enige wat u nog kunt doen is een andere reparateur proberen, maar de kans is groot dat die niet zo coulant zal zijn en dat het hen ook niet zal lukken.
U had het moeten laten zoals het was zolang e.e.a. nog goed werkte. Vaak is bij een dergelijke schade het geval dat op termijn er problemen komen, vooral als de barst door bijv. een val ontstaan is.
Zie ook de reactie van @diewilik.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ni
nicmol - Jun 17, 2024 om 13:39
Vrije tijd & tuin

Hoeveel % hout mag ik aan houtopslag in mijn tuin leggeneggen

Ik  heb eenderde van in de  tuin hout liggen voor mijn houtkachel neergelecht
Het is een huurwoning
De woningbouw 
Ze zeiden dit

Goedemiddag, Ik liep vanmiddag achter uw huis voor een iets anders. Maar ik schrok mij rot wat ik in uw tuin zag. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit op te ruimen. Los van de uitstraling, wil ik er niet aandenken dat hier brand ontsta ... Lees meer

si
simon1969 - Jun 17, 2024 om 16:00
Winkels & webshops
Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Ik heb op 19 mei 2024 100 stuks injectienaalden besteld en betaald bij Safe Products.nl. Krijg netjes na betaling een mailtje van de betaalde order en dat deze binnen 2- 5 werkdagen geleverd zou gaan worden. Tot op heden is er niets geleverd en ik had ze juist snel nodig voor mijn medicijnen iname. Mijn apotheek kan deze maat naalden niet leveren en ben dus aangewezen op een online winkel. Ik heb ... Lees meer

Mu
Mureuswausss - Jun 13, 2024 om 01:46
Computers & telefonie

Samsung komt zijn verplichtingen niet na betreft reparatie in garantieperiode

Goedenavond Kassa,

Eind september 2022 heb ik een nieuwe Samsung Galaxy S22 aangeschaft volledig nieuw in gesealde verpakking met de volledige gebruikelijke fabrieksgarantie van 2 jaar.

Nu is er tijdens deze periode een mankement opgetreden met de telefoon. 
De touchscreen in de 2 bovenste rijen functioneert/reageert niet meer.

Vanzelfsprekend heb ik een repa ... Lees meer