gr
door griskha Jun 13, 2009 om 22:05
Computers & telefonie

T mobile

mijn dochter heeft een black berry ,via t mobile ,hier heeft ze ook internet op ,ze heeft in een nacht tijd een rek van 30 euro we zijn naar de winkel van t mobile gegaan en deze zeggen dat ze hier niets aan kunnen doen en dat je het internet niet uit kan zetten,en dat deze telefoon constant aan het zoeken is naar een netwerk, opzeggen kan ook niet want ze heeft een kontrakt tot 2011, ze hebben haar hier niet over geinformeerd ,weet iemand raad ???????dit is gewoon slapend rijk worden ,

548 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 13, 2009 om 22:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

AANVULLING


nog even dit mijn dochter heeft die nacht niet gebeld of op het internet gezetten, en ze heeft nog extra een bel bundel en gratis smsjes .


ReadAC.

ve
door verwijderd - Jun 13, 2009 om 22:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien heeft u iets aan onderstaande sites, gevonden door op google in te tikken: browser black berry uitzetten (oid):

 


 


 

Een gokje: moet je inloggen voor de internetverbinding, zo ja, dan uitloggen als die niet wordt gebruikt. Misschien werkt dat?

In de gebruiksaanwijzing e.e.a. omtrent de browser opzoeken en/of bij interenetinstellingen, berichten (mms e.d.). Op de site van t-mobile op het forum kijken of de vraag daar voorleggen, of kijken bij faqs.

vr.gr. 

 

 

ve
door verwijderd - Jun 19, 2009 om 13:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@grishka, is het al gelukt? Zo ja hoe (dan kunnen anderen ook leren van de informatie)? Kijk anders bij verbindingen, misschien is er de optie alle verbindingen uitschakelen voor de tijd dat de BB niet wordt gebruikt, en die weer inschakelen als mails moeten worden opgehaald. Kan de BB anders gewoon niet worden uitgezet als hij langer niet wort gebruikt?  Welk type BB is het?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer