li
door lindavaals May 4, 2013 om 20:03
Computers & telefonie

T-mobile abonnement

Mijn moeder heeft vorig jaar via Annies mobiele textelefonie aangevraagd i.c.m. Een t- mobile abonnement. Mijn ouders zijn beide doof en verstandelijk beperkt. Ik regel alle zaken voor hun. Vorig jaar is Annies failliet gegaan. En de abonnement die erbij afgesloten is een jaar abonnement. Dus ze hebben 5 maanden door betaald en geen gebruik gemaakt van de abonnement. Maar dat geeft niet want een jaar abonnement is een jaar abonnement. Maar er bleek steeds weer maandelijk geld afgeschreven te worden.

Dus heb ik gebeld ze mochten mij geen informatie geven. Mijn moeder moest zelf maar bellen. Uitgelegd dat dit niet kan omdat ze doof is. Het enige wat ze me konden vertellen is dat ze wel geprobeerd hebben te bellen om mijn ouders op de hoogte te brengen dat de jaarabonnement om is. Ik weer uitgelegd dat dit niet kan. En dat ze toch wel in de computer kon zien dat het om een annies ging.

Uiteindelijk heb ik schriftelijk abonnements stop kunnen zetten. Maar wij willen graag de kosten terug van 3 maanden. Ze mogen i.v.m. Wet op privacy niks voor mij doen omdat het abonnement op mijn moeders naam staat. Ze moet zelf bellen of mailen ik heb uitgelegd dus weer uitgelegd dat ze doof en verstandelijk beperkt is dus mailen kan ze ook niet. En nog kunnen e niks voor ons doen. Dit is toch absurd voor woorden dat je als mantelzorger geen zaken voor je ouders kunt regelen.

Het komt erop neer als je belt of mailt en je doet alsof je haar bent dat dit wel kan!!! Rare gang van zaken.

630 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - May 5, 2013 om 10:35
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Inderdaad een hele rare gang van zaken. Maar u zult, omdat uw ouders verstandelijk beperkt zijn wel meer tegen dit soort zaken aanlopen. Als mantelzorger hebt u geen recht van spreken. Het zou beter zijn als u bewindvoering aan zou vragen over uw ouders, dat kunt u rechtmatig handelen namens hen.

Misschien kunt u alsnog een schriftelijke klacht indienen over die drie maande abonnementsgelden bij T-mobile en de zaak uiteenzetten. Of hebt u geld tegoed van AnnieS? Dan zou u bij de curator moeten zijn, maar dan geef ik u weinig kans.

ja
door jans2 - May 5, 2013 om 12:22
311 Antwoorden / 4 Vragen
0

Zie hier voor informatie over bewindvoering.

li
door lindavaals - May 5, 2013 om 13:53
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Super hier kan ik wel iets mee.

t-mobilewebcare
door t-mobilewebcare - May 7, 2013 om 15:02
95 Antwoorden / 0 Vragen
0

@lindavaals

Vervelend dat het zo gelopen is,mag ik je vriendelijk vragen om je gegevens te mailen via webcare@t-mobile.nl, zodat wij kunnen bekijken hoe we je verder kunnen helpen?

Wil je hierbij in ieder geval de volgende gegevens vermelden?

- je eigen naam en naam van je moeder
- het adresvan je moeder;
- het 06-nummer van je moeder;
- je gebruikersnaam van dit forum;

Met vriendelijke groet,

Dennis
T-Mobile Webcare

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer