la
door laikatussendesterren Mar 16, 2017 om 09:37
Computers & telefonie

T-Mobile zet zomaar voicemail aan op mijn mobiel, mag dat ?

Na de laatste opdate stond er opeens voicemail op mijn mobiele telefoon. Dat was daarvoor niet het geval . Vervelend, voor ik de telefoon kan pakken, binnen 20 seconden, is de voicemail al ingeschakeld. En eraf halen kan niet, volgens T-Mobile, want dat heb ik geprobeerd, dan krijgt iemand die mij belt een mededeling dat ik niet bereikbaar ben. Zogenaamd is dit om mij te laten weten dat er iemand gebeld heeft. Lariekoek, want dat kon ik toch al zien, ook zonder dat bericht. Ik wil gewoon dat de telefoon blijft overgaan. Weet iemand raad?

2503 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Coebel
door Coebel - Mar 17, 2017 om 16:27
52 Antwoorden / 1 Vragen
1

Gewoon nadat iemand jou gebeld heeft in je voicemail melden dat je niet niet instaat bent de telefoon op te nemen en vraag om later terug te bellen. Dan hoef je nooit de voicemail te bellen!

r.kemperman
door r.kemperman - Mar 21, 2017 om 19:59
423 Antwoorden / 4 Vragen
0

Bel 1200 Klantenservice T-Mobile en vraag ze de Voicemail uit te zetten.
Mijn abonnement was vernieuwd en ook bij mij was voicemail weer aangezet.
Één telefoontje was voldoende om het uit te zetten.

Let wel op: als je belt met je voicemail (heel simpel met een iPhone door per ongeluk op de rechterknop te drukken) dan wordt deze weer geactiveerd.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Al
Alwin Stuit - Apr 26, 2024 om 09:37
Winkels & webshops

Charlie Temple komt afspraken niet na en laat niets van zich horen, ben niet dei

CharleyTemple nog actief? Komen hun verplichtingen niet na. Hoe zit dit vragen velen met mij zich af Lees meer

AHAZEL1955
AHAZEL1955 - Apr 25, 2024 om 14:53
Vakantie & reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Ik ben een weekje op vakantie geweest in Spanje en heb daar een auto gehuurd bij Europcar. Je vliegt op Madrid (Barajas) en dan moet je een flink eind naar T1 lopen waar je Europcar ergens zult vinden.

De gehuurde auto bracht ik op 22 april 2024 terug, maar helaas heb ik mijn koker met zonnebril op sterkte in de auto laten liggen en ik kwam daar pas achter toen het te laat was om terug ... Lees meer

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer