jd
door jdieleman May 31, 2007 om 10:03
Computers & telefonie

Truck KPN

Telefoontje KPN: "5 Euro korting op abbo.kosten voor vaste klanten"! Ik stuur een mail naar KPN, want vertrouw het niet, daarop het volgende: wel 5 Euro korting, maar abbo. wordt 5 Euro duurder, de abb.kosten worden 24,95 (belvrij avond&weekend) i.p.v. 19,95 (belvrij weekend) nu en het kontract loopt tot Dec.2008! Niet te geloven, dat KPN hiermee haar klanten wil vasthouden! Wie kan mij een alternatief voor KPN geven, alleen de vaste aansluiting zonder internet?


BVD groetjes Jacqueline


 

779 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - May 31, 2007 om 10:44
16966 Antwoorden / 202 Vragen
0

Geen alternatief maar voor de goede orde: u vertrouwde het niet maar accepteerde het wel?? En weet u zeker dat u geen korting kreeg> U kunt altijd een schriftelijke klacht indienen bij KPN of beter gezegd navraag doen naar deze gang van zaken. De aktie zal echt niet bedoeld zijn om klanten te verliezen.

brandtweer
door brandtweer - Jun 22, 2007 om 22:26
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is gewoon een kortingsactie. Geen "truc" of oplichting. En als u weg wil bij kpn, er zijn aanbieders (kabelmaatschappijen bijvoorbeeld) genoeg, hoor.


ra
door ranco - Aug 23, 2007 om 14:12
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helaas heeft u de situatie anders begrepen.
KPN heeft een standaard abonnement genaamd belvrij weekend. Dit kost 19 euro incl btw. Voor 5 euro per maand meer kunt u overstappen naar belvrij Avond & Weekend, wat in houdt dat u dan gratis kunt bellen op dit tijdstippen naar vaste nummers binnen nederland.

Wanneer u aan deze vaste klantenactie meedoet krijgt u het belvrij Avond & Weekend abonnement voor 19 euro aangeboden. U betaald hiervoor dus niet het standaard bedrag van 24 euro. U krijgt dus wel degelijk 5 euro korting. Het voordeel voor kpn is dat ze weten dat u tot eind 2008 met de vaste aansluiting bij KPN blijft.



edwardus
door edwardus - Aug 23, 2007 om 14:35
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Oftewel voor €0 extra krijg je een jaar lang 's avonds gratis bellen erbij. Dat is toch ook een voordeel voor de klant of niet dan?


Misschien is de nieuwe provider Alice.nl wel interessant. Deze heeft ook voor een vast maandbedrag gratis bellen met vaste nummers. Daarmee moet je dan wel wachten tot dec-2008, anders krijg je extra kosten voor voortijdige beëindiging.

edwardus
door edwardus - Aug 23, 2007 om 14:38
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Alice.nl is dus wél met internet-verbinding inbegrepen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer