sp
door sparkleflame Dec 5, 2005 om 22:35
Computers & telefonie

UPC

In juli dit jaar was ik overgestapt naar digitale telefonie maxibel van UPC ivm de vele voordelen t.o.v. priorty van UPC, althans, dat werd mij voorgespiegeld. Ik kreeg zelfs een email van UPC waarin in bedankt werd voor het feit dat ik overgestapt was digitale telefonie van UOC. Nu hoor ik van UPC dat ik nog steeds analoog bel en dat ik niet over de voordelen van maxibel ken beschikken. Ik betaal dus voor een maxibel abonnement én ik betaal voor de diensten die gratis zijn bij een DIGITAAL maxibel abonnement. Is er iemand die ook zoiets heeft meegemaakt bij UPC. Ik ben inmiddels vele euro's kwijt door met de "service" desk van UPC te bellen, maar niets helpt!!


Als je geen UPC klant bent, houd het dan zo, het scheelt je heel veel ergenis en geld. Hoe minder mensen naar UPC overstappen en hoe meer UPC klanten UPC opzeggen hoe beter, misschien zoeken ze dan in een woordenboek op wat het woord SERVICE betekent!!! 

164 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Feb 13, 2006 om 09:16
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

UPC is het dus nog steeds nie...


Een vos verliest nooit haar streken!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer