wi
door wi1pa2 Apr 30, 2008 om 12:17
Computers & telefonie

Veilige spelletjes

Zijn Iwin spelletjes wel veilig? Bij het downloaden krijg ik via mijn internetbeveiliging een waarschuwing dat er ADWARE is aangetroffen en dat ik dit moet isoleren.Is Iwin dan tocht niet veilig?

1170 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Apr 30, 2008 om 12:26
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Als het een soort gokspelletjes zijn dan kan het zijn dat er adware wordt meegesluisd. Men kan dan aan bepaalde gegevens komen die u niet wilt prijsgeven. Mijn advies is om dit soort downloads niet te gebruiken,hoe klein het risico ook is. Ik kan dat niet bepalen , het gebeurd altijd zonder dat u ervanaf weet. Is het gebeurd dan is het te laat en kan men ermee doen wat men wilt ( goed of kwaadschiks )


labswans

labswans
door labswans - Apr 30, 2008 om 12:29
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

google geeft aan bij iwin  : http://www.iwin.com/


hier zijn gewone spelletjes te vinden maar men wil graag weten bijvoorbeeld hoe lang u iets speelt en wanneer. Hiervoor kan een adware erbij zitten die dat registreerd. Op zich niets mis mee maar toch wilt u het prijsgeven door de spelletjes te spelen ? De vraag is aan u lijkt mij


Groetjes , labswans


 

freya
door freya - Apr 30, 2008 om 14:42
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo wi1pa2,

Spelletjes van iwin zijn inderdaad niet te vertrouwen. Google maar eens op de termen iwin en adware en je komt veel ellende tegen. Ik ken verschillende mensen die wel spelletjes spelen via www.spelletjes.nl en www.zylom.nl en daar hoor ik nooit iemand over klagen, dus probeer die eens zou ik zeggen.

m.vr.gr. Freya




wi
door wi1pa2 - Apr 30, 2008 om 14:44
6 Antwoorden / 2 Vragen
0

waarom kan ik bij Download Free games niet downloaden.Krijg als antwoord: The files are corrupted.Wat te doen.

freya
door freya - Apr 30, 2008 om 15:31
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Geen idee waarom. Van welke website probeer je iets te downloaden en geef eens een voorbeeld van een spel waarbij het misgaat.

Freya




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer