re
door reginajohn Jan 5, 2007 om 17:56
Computers & telefonie

Wat doet de directory incomplete in Limewire

Ik heb enige tijd geleden LimeWire op mijn pc geïnstalleerd. Ik heb zelf een map aangegeven waarin hij de downloads moet opslaan. Daarnaast zag ik dat er een map "imcomplete" is aangemaakt. Nu heb ik een aantal keer gehad dat er bestanden in incomplete staan, terwijl ze niet meer in de downloadlijst in LimeWire staan. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze downloads toch worden voltooid. Ik heb bijvoorbeeld de tekenfilm Aladdin en de wraak van Jaffar opgezocht en in mijn downloadlijst gezet. Hij is dan voor bijvoorbeeld 80% compleet. Ik sluit mijn pc af en als ik hem weer opstart is deze film uit mijn downloadlijst, maar staat hij wel in "incomplete". Wie kan mij helpen??

248 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 5, 2007 om 18:08
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zelf ben ik geen gebruiker van LimeWire (misschien iemand anders wel?), maar ik hoop je in ieder geval toch op weg te kunnen helpen. Bij vergelijkbare programma's worden alle bestanden die nog niet 'compleet' zijn in de 'incomplete' map gezet. LimeWire heeft een 'resume' functie, maar het is daarbij wel belangrijk om precies hetzelfde bestand te vinden, bij sommige programma's gaat dit automatisch. Sla de help functie van LimeWire er eens op na om te weten te komen hoe dit precies in zijn werk gaat.


ve
door verwijderd - Jan 5, 2007 om 18:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hier staan files die pas voor een gedeelte zijn opgehaal, dus afgebroken.
je kunt deze downloads later voort zetten bij waar het gebleven was.


 

ve
door verwijderd - Jan 5, 2007 om 20:55
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Als hij uit je download lijst is en in incomplete staat dan is hij niet goed voltooid of corrupt, je kunt hem dan wel weggooien.


Als het weg is uit de downloadlijst start hij hem niet opnieuw met zoeken/downloaden als je limewire start, dus staat hij er niet in dan kun je hem als verloren beschouwen.


Enkel wat in je download lijst staat zal opnieuw gestart worden.


Je kunt limewire laten draaien en instellen als je afsluit dat hij blijft downloaden en zelf  afsluit als  download voltooid is (om iets af te maken), als het voltooid is sluit hij dan vanzelf af.


Groetjes,

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer