legolas1991
door legolas1991 Jun 13, 2005 om 19:03
Computers & telefonie

Welke GSM???

Ik al een tijd gezocht op www.kieskeurig.nl en www.telecomvergelijker.nl om een nieuw mobieltje te kopen...eentje die een camera en kleurenscherm heeft. Maar ik ben er nog steeds niet uit. Wel heb ik al drie goeie gevonden...De "Nokia 6610i", de "Motorola V220", en de "Samsung P400". Heeft iemand ervaring met deze toestellen, zo ja, wat is de kwaliteit en de laagste prijs? En wat is de "kwaliteit" van de winkel waar die gekocht is? Want een mobieltje via internet kopen lijkt me niet zo'n slim idee!

234 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Jun 13, 2005 om 23:01
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Alle 3 de fabrikanten maken behoorlijke modellen, van goede kwaliteit. Mijn persoonlijke voorkeur zou uitgaan naar een Nokia, vanwege het gebruiksgemak.


Voor de laagste prijzen kunt u een bezoekje brengen aan www.tweakers.net of www.vergelijk.nl


Suc6

morrigan
door morrigan - Jun 14, 2005 om 23:10
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb geen ervaring met deze toestellen, maar heb zelf tot nu toe hele goede ervaring gehad met Nokia-toestellen. Voordeel van Nokia is dat er ook veel voor te koop is aan accessoires en dat je bij Nokia Service Points goede ondersteuning krijgt.


Toch lees ik op Kieskeurig bij de reviews dat er wel wat mensen zijn met slechte ervaringen met de 6610i. Groot verschil tussen Nokia en de andere twee toestellen, is dat de Nokia geen clamshell is (je klapt hem dus niet open!). De een vindt dat prettig, de ander weer niet (Ik persoonlijk heb liever geen toestel dat ik eerst open moet klappen).


Verder heb ik wel goede ervaringen met kopen van een mobiel via internet, maar ik let er dan wel op dat als ik via internet wat koop, ik dan alleen koop bij een internetwinkel die het "thuiswinkel waarborg"-logo voert. En ik ga ook eerst googlen of ik geen "slechte berichten" over die internetwinkel kan vinden. En voordat ik koop, ga ik meestal wel eerst in "gewone" het mobieltje al bekijken.

jcjoppe
door jcjoppe - Dec 18, 2005 om 12:26
279 Antwoorden / 59 Vragen
0

hoi Legolas,kijk op www.kijkshop.nl en zoek op v220 en voor 89,95 komen ze hem gratis thuisbezorgen met orange abbonnement....groeten, Johan

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer