pa
door pauljjm Nov 26, 2003 om 22:39
Computers & telefonie

Welke printer kopen?

ik wil graag een nieuwe printer kopen. maar welke? ik ben geen intensieve printergebruiker. gewoon het het huis, tuin en keukenwerk.
eventueel in de toekomst ook beperkt foto's printen. ik heb w 98, 64 mb.
heeft iemand een tip? niet te duur graag

564 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:12
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

De enige tip die ik kan geven is: Een printer kost tegenwoordig niks meer, maar de cartridges zijn wel aan de prijs (de originele dan) Als je wat tips binnenkrijgt over printers of zelf opzoekt op internet o.i.d. Schrijf dan de types en merken op en ga met dat lijstje eerst kijken wat de cartridges kosten, vergelijk de prijs en inhoud, eventueel kijk je of er 'namaak' vullingen zijn en schrijf ook daar de prijzen van op. Dan weet je in iedergeval welke uitgave je te wachten staat als de inkt op is. Een printer is 'eenmalig' de cartridge komt steeds terug.

pa
door pauljjm - Apr 16, 2004 om 12:12
2 Antwoorden / 5 Vragen
0

bedankt voor je antwoord.
ik heb al gedaan wat je voorstelt. het probleem is voor mij of die namaakcartridges wel betrouwbaar zijn c.q werken in de printer die ik heb dan. en geen schade aanbrengen. er zijn naar ik meen printers die namaakcartridges niet accepteren

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:12
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ik heb zelf een HP printer, waarvan de cartridges erg duur zijn, maar de namaak betaalbaar (wecare) Tot op heden heb ik er geen problemen mee en echt vaak print ik niet, het is wel een ouder type HP. Je kan natuurlijk aan je boekhandel vragen of er veel klachten zijn, zij zullen dit meestal wel eerlijk antwoorden. (Ga dan wel naar een echte boekhandel) Succes.

wh
door whazzaboy - Apr 16, 2004 om 12:12
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Namaakcartridges brengen (zo ver ik weet) geen schade aan de printer en ze worden altijd geaccepteerd. het enige probleem ik dat een namaakcartridge sneller opgaat en dat de kleuren iets doffer kunnen zijn dan bij een originele cartridge. Ik heb zelfs gelezen in computer totaal dat een namaakcartridge niet altijd goedkoper zijn dan originele omdat ze eerder opgaan. Suc6.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer