sc
door scherpac Feb 6, 2013 om 06:57
Computers & telefonie

XMS Telefonie

j.l. December 2012 ben ik overgestapt naar XMS Internet/TV en Bellen.
Op 21 janauari j.l. heeft mijn oude providor Online mijn telefoonnummer wat ik al sinds 1975 heb gesloten voor portering naar XMS.
Tot opheden lukt het XMS maar niet om deze portering ook werkelijk waar te maken, div. gebeld met de helpdesk, geen oplossing of van ja "we zijn ermee bezig" , medewerkers zijn zeer ongeintresseerd of zitten tussendoor met elkaar te praten. Nagenoeg dagelijks mailtjes verstuurd zonder een antwoord etc.
Ondanks dat XMS in de voorwaarden beloofd u kunt het oude telefoonnummer mee nemen lukt het hun niet om de telefoon op lijn te krijgen.
Gelukkig is er bij de nieuwe aansluiting ook een "tijdelijk" telefoonnummer meegeleverd zodat ik kan bellen maar niemand kan ons bellen omdat ze ze het het oude nummer nog bellen en daar krijg je de mededeling bij van " Het nummer wat u draait is niet bekend"
Internet en TV werken gewoon goed.

Hopende op wat info o.i.d.

mvgr scherpa

217 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

webcare xms
door webcare xms - Feb 6, 2013 om 11:30
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Sherpac,

Wij kijken graag of wij iets voor u kunnen doen. Wilt u ons een e-mail sturen met uw adresgegevens? U kunt ons bereiken via webcare@xmsnet.nl onder vermelding van deze melding op kassa.vara.nl.

Met vriendelijke groet,
Sophie
XMS Webcare

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer