tr
door trosje Apr 8, 2014 om 16:39
Computers & telefonie

Ziggo news server werkt al maanden niet goed

Downloaden via Nieuwsgroepen is snel en betrouwbaar. Bovendien is het gebruik van Nieuwsgroepen gratis voor klanten met Internet van Ziggo. ZIGGO waar blijf je met je beloftes? heel veel mensen hebben hier last van (lees het ziggo forum maar) kan kassa ziggo eens achter de broek zitten? misschien helpt dat

1354 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Apr 8, 2014 om 17:35
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Als u Kassa wilt bereiken, moet u links onderaan op contact met Kassa klikken.

gompy2
door gompy2 - Apr 8, 2014 om 17:40
2796 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoe zou men Ziggo achter de broek moeten zitten dan?
Ziggo levert internet.

Ziggo levert ook, afhankelijk van het abonnement, een bepaalde hoeveelheid data per maand uit een extra service van Ziggo, de nieuwsgroepen.
De inhoud van die nieuwsgroepen hebben bij Ziggo maar een beperkte houdbaarheid, een beperkte retentie.
De retentie op binary groepen is maximaal 30 dagen, die op tekstgroepen tot 150 dagen
Met andere woorden Ziggo wil er heel weinig aan spenderen om grote servers in de lucht te houden of in te huren, en men is ook afhankelijk van wat men aangeleverd krijgt.
Dat was vroeger al toen ik nog abonnee was bij @Home, en dat is nu nog zo en dat zal ook niet veranderen denk ik, de heisa die er rond illegale content is willen zo zoveel mogelijk buiten de deur houden.
Een andere optie is dat je gewoon een abonnement neemt bij een payserver.
Een betaalde server waar je voor luttel bedrag per maand je eigen een slag in de rondte kunt downloaden.
Kijk hier maar eens rond, klik -> Nieuwsservers

lekkerisdat
door lekkerisdat - Apr 9, 2014 om 12:41
4299 Antwoorden / 5 Vragen
0

Door Newsleecher te gebruiken kun je heel makkelijk, downloaden van de server van Ziggo en dit laten aanvullen door 'n payserver. Kun je het af met 'n spotgoedkoop abonnement en recente dingen (tot 40 à 50 dagen) op 'n behoorlijke snelheid binnen timkuiken.

gompy2
door gompy2 - Apr 9, 2014 om 13:11
2796 Antwoorden / 0 Vragen
0

[quote=lekkerisdat schreef op woensdag 9 apr 2014, 12:41]Door Newsleecher te gebruiken kun je heel makkelijk, downloaden van de server van Ziggo en dit laten aanvullen door 'n payserver. Kun je het af met 'n spotgoedkoop abonnement en recente dingen (tot 40 à 50 dagen) op 'n behoorlijke snelheid binnen timkuiken.
Weer niet volledig, bijna zoals gewoonlijk.
Newsleecher is software die betaald moet worden, niet door jou, dat weten we, maar gratis is alleen een trialversie beschikbaar en dus beperkt bruikbaar.
Hetzelfde kan TS ook doen met .o.a. Altbinz, die heeft wel een gratis versie waarbij men de servers kan combineren.
Klik-> AltbinZ

En ook met Grabit, werkt ook prima en heeft ook multiple server support.
De gratis versie van GrabIt is completer als de gratis versie van Altbinz, maar voor het gebruik voor alleen maar verwerken van NZB's zijn beide goed.
Klik -> GrabIt

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer