ja
door jancoen 10 jul. 2006 om 17:50
Elektronica & tv

Aanbieding van een kirby

Wie heeft er ervaring met een kirby stofzuiger het geeft niet of het goede of slechte ervarings zijn. Ze zijn niet in een winkel te koop maar komen hem demonstreren bij je thuis. bij ons is er iemand geweest maar we weten niet of alles wel betrouwbaar is,wij vonden het allemaal wat vreemd overkomen. 

2424 26 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

ve
door verwijderd - 10 jul. 2006 om 18:06
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Dammeyer,


Leest u eens om te beginnen de volgende eerder gestelde vrage door:


Stofzuiger Kirby, kirby stofzuiger betalen via de Defam, colportage


...en aanverwante onderwerpen als:


Filter Queen, big*POWER STOFZUIGER,


Mvgr - B

ve
door verwijderd - 10 jul. 2006 om 18:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heeft u hun site al bezocht .


Ze zeggen dat ze sinds 1914 bestaan en al 200.000 stofzuigers hebben verkocht.


in 1994 kosste een echte kirby 1395,00 euro anno 2006 kost het basis model slechts 2500,00 euro, daar kunt u heelwat stofzuigers voor kopen van bekende merken en gewoon in de winkel.


Kirby zit in alblasserdam ofzo en leveren de stofzuiger overal in nederland persoonlijk af.


Ik vertrouw deze vorm van handel voor geen meter.


Er zijn meer van dit soort verkoop organisaties zelfs voor pannensets ad 5000,00 euro.

ve
door verwijderd - 10 jul. 2006 om 18:19
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Duur en slecht, bekend van de "RECLAME" bij Radar..


en Dyson is beter, ook duur, vanaf E300 maar dan nooit meer stofzakken, en goed schoon en stiller, en betere garantie, het enige is dat ze niet thuis komen...


Vraag eens in een goede witgoed speciaal zaak, en U heeft dan beter service en garantie, en nog goedkoper ook!


Zelfs als U deze per TAXI zou kopen,is het nogsteeds goedkoper..! 

ve
door verwijderd - 11 jul. 2006 om 00:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik verwijs vooral naar de laatste link in het antwoord van Brynnar...


Dit moet voldoende zijn om u te behoeden van een enorme miskoop!!!

ve
door verwijderd - 11 jul. 2006 om 03:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Dammeijer,


indien u geld teveel heeft c.q. niets interesseert, zou ik deze direct kopen.


Maar gezien het feit dat u waarschijnlijk (zo goed als) geen respons krijgt van iemand die een goede ervaring hiermee heeft, geeft al aan dat de meeste mensen hier niet in trappen. Buiten dat zegt uw gevoel het goed......


Met andere woorden: "bezint eer ge begint" en "een gewaarschuwd mens telt voor twee".


Gr. Hutch

ve
door verwijderd - 12 jul. 2006 om 13:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wij hebben een meneer bij ons thuis gehad die dacht ons een Kirby te verkopen na een demonstratie. Het enige dat goed was was de speciale stofzuigermond met draaiende borstels. Voor de rest was hij als stofzuiger waardeloos. Een hoop herrie en weinig zuigen. Ze verkopen die dingen dan ook uitsluitend door die speciale zuigmond. We hebben er dan ook geen gekocht en de meneer vertrok met duidelijk de pest in. Gooede raad: niet doen.

ve
door verwijderd - 11 aug. 2006 om 06:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedenk ook dat degene die 'm verkoopt hier zelf direct financieel voordeel mee behaalt, waardoor de demonstratie wel eens erg subjectief kan uitvallen.


Schijnt overigens best een aardig apparaat met vrij veel schoonmaakmogelijkheden te zijn. Als je deze echter gaat uitproberen blijkt dat je bij die bijzondere mogelijkheden wel erg veel tijd kwijt (oa vanwege de vele onderdelen/hulpstukken) bent en je het achteraf liever met de hand had gedaan.


Ik houd het bij een stofzuiger en voor het ander schoonmaakwerk op emmer/spons/zeem/etc.

ve
door verwijderd - 12 mei 2007 om 21:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

gewoon via www.kirby.com een nederlandse vraag stellen en dan neemt iemand van de echte kirby contact op. Ik heb er 1 en ben tevreden. groet

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 14:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste dammeijer,


Ik de Kirby nooit kopen. Als ervaren verkoopster weet ik waarover ik praat. De Kirby-bedrijven in Nederland bedriegen de boel. Het product is speciaal ontwikkeld om mensen te laten denken dat hun huis niet schoon is. De (zeer geloofwaardige) demonstratie is een val waar je niet in moet trappen. De verkopers en kopers worden gemanupileerd en bedrogen. Zie deze link:


http://www.internetoplichting.nl/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?num=1174404633/60#68


Hier is een verkoper, die de demonstratie van de Kirby bij mensen thuis deed en nooit is uitbetaald. Maar ook ontevreden kopers van het product zie je hier. Je moet je afvragen of een bedrijf dat zo gewetenloos, zoveel emotionele en financiële schade aan kan richten, nog zo lang kan bestaan. Het bestaat al 15 jaar ofzo, steeds onder andere namen. Ik ben er van overtuigd dat er een netwerk achter zit. Hier zijn nog een aantal betrouwbare links over de Kirby stofzuiger:


http://websitejudge.com/nl/wonen/stofzuigers/www.kirby.nl


http://nl.wikipedia.org/wiki/Kirby_Company


De demonstratie is ontwikkeld om mensen ervan te overtuigen dat het een wondermachine is. En die wondermachine moet ook onderhouden worden, jaa dure kosten. De servicekosten per jaar kunnen ook nog eens hoog oplopen. Als je echt een revolutionaire stofzuiger wil kijk dan naar de robotstofzuiger, de Sensor cruise van Siemens en kijk op deze link:


http://www.siemens.nl/huishouden/huishouden/030303_sensor.aspx?mg=21


Genoeg productinformatie, best betrouwbaar. Volgens mij komen andere merken binnenkort ook op de markt met de robotstofzuiger en zal hij bij tijds in prijs dalen. Dus doe geen domme, impulsieve aankoop die niet terug kunt draaien.


De Kirby kan alles en heeft 90 functies ofzo. Maar even serieus, wil je al die functies gebruiken ben je 2 weken bezig je huis schoon te maken. Daarnaast zul je hem moeten onderhouden, anders gaat bijvoorbeeld dat waterreservoir naar een tijdje stinken. En zo moet je nog 90 asseciores goed onderhouden. Je wordt echt gebraiwashed met dat ding. Ik snap ook niet dat het legaal kan dat een bedrijf zo de boel kan oplichten. Kan hier niet iets tegen gedaan worden?? Het product zou verboden moeten worden in Nederland!!! Het brengt meer schade aan, terwijl de Kirby alles makkelijk zou moeten maken.


Laat je niet in de zeik nemen!!!En pas dus op voor: mooi advertenties (2000/3000 euro verdienen p maand) en laat je niet gek maken door promoties en bonussen, want het zijn valse beloftes. Pas ook op voor telefoontjes!! Een gratis schoonmaakdemonstratie of schoonmaakbeurt gewonnen?!! Nee, zo komen ze in je huis, je laten je denken dat jij de gelukkige bent, maar uiteindelijk willen ze duizenden euro's van je. Ook de net beginnende nietsvermoedende verkoper is gewaarschuwd, open je ogen, je wordt belazerd!!!


Met al deze informatie wetende, zou ik zelf nog verder kijken naar wat informatie. En logisch nadenken..... over die wondermachine. Dus pas op en wees gewaarschuwd...en waarschuw iedereen om heen die dreigt in te gaan op een advertentie of een demonstratie. Want voorkomen is beter dan genezen. En deze Kirby, wondermachine wil je echt voorkomen!!!


 

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 14:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als reactie op bovenstaand verhaal; De Kirby heeft geen water reservoir dus concludeer ik dat u absoluut niet weet waarover u praat. Het lijkt erop dat u een geschil hebt met uw werkgever. Oftewel een bedrijf dat (o.a.) Kirby stofzuigers verkoopt. Dat kan niet The KIRBY Company zijn, want die zit/bestaat niet in Nederland. Indien u gewerkt heeft bij een bedrijf dat Kirby's verkoopt en daar slecht behandeld bent heeft dat niets te maken met de kwaliteit van de Kirby. Die is prima, enkele nadelen nagelaten die we over ieder product wel kunnen bedenken als we kwaad willen. Ieder zijn voorkeur! Als u niet betaald bent voor uitgevoerde werkzaamheden die u wel verricht heeft adviseer ik u rechtsbijstand in te schakelen en het betreffende bedrijf in gebreke te stellen.

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 15:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

vraag uit 2006?????????????


 

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 15:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Vinnie,


Een paar puntjes.


Geen waterreservoir?? Hoe reinig je het tapijt dan?? Met de stofzuiger zelf zeker, haha. En die andere 90 onderdelen die je ook zal moeten onderhouden dan??


Nou heb ik links aangegeven. Op die links staat duidelijk vermeld dat de informatie en service die Kirby Sales en Service verstrekt alleen is voorbehouden aan Kirby Amerika zelf. Wat eigenlijk al in de vorige reactie van mij stond.


Er staan nog meer links. Neem gerust de tijd om te kijken, want als ex-verkoopster ben ik zeer bekend met die demonstratie- wijze van Kirby. Waarom kost een Kirby in Amerika ongeveer 700 dollar en hier bijna 3600 euro?? Of je moet 'm 2e hands willen hebben.


Ik waarschuw alleen iedereen die met zo'n nep Kirby- bedrijf in zee wil gaan!! NIet doen!! Als je het apparaat goed vindt, koop 'm dan 2e hands. Er staan er heel veel op marktplaats, speurders, ebay.... Ga maar kijken. Als het zo'n wondermachine is, waarom willen zoveel mensen er dan van af?? Maar als je toch overtuigd ben van deze wondermachine koop 'm dan 2e hands.


Ik raad nogmaals de Sensor cruise van Siemens aan. De echte revolutie van nu, weer de link:


http://www.siemens.nl/huishouden/huishouden/030303_sensor.aspx?mg=21


Ieder natuurlijk zijn eigen mening. Maar het toch niet te vergelijken met een oudbollige Kirby (die zgn steeds verbeterd wordt, en alleen maar duurder wordt), informeer jezelf goed, voordat je koopt!!

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 20:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

HIj wordt vandaag de dag nog steeds verkocht. Voor 3585 kan je hem kopen.

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 20:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Correctie: voor €3585 wordt je opgelicht! Weet je hoeveel gewone stofzuigers je daarvoor kunt kopen....

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 21:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor dat bedrag  koopt u ongeveer 20 numatic stofzuigers die gemiddeld een levensduur hebben van 10 jaar.


groet T

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 21:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Geachte Giz,


Ook hieruit blijkt dat je weer geen idee hebt waarover je praat. Dat je boos bent kan ik best begrijpen. Alleen je doet uitspraken die nergens op gebaseerd zijn en die niets te maken hebben met je persoonlijke probleem. Maar om in te gaan op je reactie; Het waterreservoir (van het shampoo systeem) heb je inderdaad niet nodig hebt om het apparaat dagelijks te kunnen gebruiken voor stofzuigen. DUS HOEF JE HET OOK NIET REGELMATIG SCHOON TE MAKEN OMDAT HET ANDERS GAAT STINKEN. De Kirby kost in de USA helemaal geen $700,00 dat zuig je letterlijk uit je duim! En wat wil je daar mee zeggen? Dat het hier ook voor deze prijs moet? Weet je wat in de USA een stukje hollandse kaas kost? minstens het dubbele dan hier! Evenals het opgeblazen verhaal van het aantal mensen die van hun Kirby af zouden willen via verschillende verkoopsites. Je weet niet eens hoeveel mensen in Nederland in de afgelopen 20 jaar (en geen 15 zoals jij beweerd) zo'n Kirby hebben aangeschaft. Als je daar nou eens achter komt hoor ik graag van je hoeveel procent er nu echt af wil! Jij staat hier bovendien links te plaatsen en reclame te maken op een manier dat niet voldoet aan het regelement van dit forum. Als je eens wil praten met iemand die langer en beter bekend is met Kirby en de Kirby Company dan wie dan ook moet je me maar eens bellen. Misschien kan ik je tips geven je problemen op te lossen. Zie www.vinmotrading.nl voor mijn nummer. ;-)

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 22:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Jaa, jij bent die verkoper van Vinmo trading.


Ik snap dat je je eigen wondermachine wil beschermen en zo heftig in de verdeding springt, Vinmo. Maar de links zijn duidelijk. En het is ook duidelijk dat dit al behoorlijke oude forums zijn, dus jij al behoorlijk lang de boel aan het verdedigen bent, op je eigen slinkse en sluwe manier natuurlijk. En je zit dus al behoorlijk lang in deze business, toevallig onderdeel van een netwerk? Ik herhaal weer:  de link vermeldt duidelijk dat de informatie en service die Kirby Sales en Service verstrekt alleen is voorbehouden aan Kirby Amerika zelf. Dus niet Nederland. Zie:


http://websitejudge.com/nl/wonen/stofzuigers/www.kirby.nl


Zie ook:


http://nl.wikipedia.org/wiki/Kirby_Company


Zijn best betrouwbare bronnen. Dus ook jouw bedrijf Vinmo Trading kan geen rechten ontlenen in de naam van Kirby. Behoorlijk duidelijk toch Vinmo.


O ja, en dat was geen reclame, Vinmo, ik wilde een punt maken.Een beetje tussen de regels doorlezen Vinmo!! Voor hoeveel verkoop jij die wondermachine?? Nee, even serieus, hoeveel kost de Kirby stofzuiger bij jou?

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 22:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoe het ook zij....


dik 3,5 duizend euro voor een stofzuigertje.......????!!!


Degene die hier intrapt, verdient bedondert te worden.


Gr. Hutch

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 22:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je wordt behoorlijk gebrainwashed en het doel van de demonstratie is te laten zien dat je huis eigenlijk heel vuil en je zelf eigenlijk voor niets schoonmaakt. Ze zijn al in je huis, dat lijkt me behoorlijk persoonlijk. Maar goed dat jij er niet in zou trappen, dat hoop ik voor anderen ook.

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 22:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik hoopte dat je iets anders zou reageren dan van die lasterlijke uitspraken te doen. Opnieuw zijn je uitspraken op lucht gebasseerd. Ik maak mijzelf bekend en wordt door jou direct betiteld met "sluw" en "slinks" Je kent mij niet, je kent me website en mijn bedrijf niet. en maakt jezelf niet eens bekend. Ik vraag je contact op te nemen en je doet het niet eens. Waar ligt dan jou probleem?


Dat Kirby op hun website (kirby.com) vermeld dat alleen zij "de" echte Kirby zijn dat klopt. Ik ben ook niet van Kirby en heb niets te maken met de werkwijze en het concept van Kirby. Net zoals (voobeeld) garagebedrijf "Pietje Puk" bij jou om de hoek! Hij sleutelt aan jou Opel en gebruikt originele onderdelen. Maar hij is GEEN geautoriseerde dealer. Want alleen de fabrikant bepaald welke dealer zich geautoriseerd mag noemen. De fabrikant wil namelijk bepalen hoe de geautoriseerde dealer het moet doen. Ze zijn veelal duuder en lang niet altijd beter. Dus als je een Kirby hebt, of er graag één wilt hebben? Maak je keuze zou ik zeggen. En als je liever een robot stofzuiger koopt....Ook goed. Ik ben blij met mijn Kirby. Net als vele 1000den klanten in mijn klantenbestand.


vr. gr.

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 23:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarom kom je niet terug op al mijn andere punten...


En waarom beantwoordt je mijn vraag niet gewoon?? Hoeveel kost de Kirby nou bij jou?? Als er nix aan de hand is, waarom voel je je zo aangevallen. Als de kirby zo wonderlijk, fantastisch is dan hoef je je toch nergens druk om te maken, het wordt dan vast wel een succes. Denk jij dat als ik mijn mening over Philips of Playstation op een forum geef, dat het hun wat uitmaakt. Hun produkten zijn echt en goed en ze weten dat ze toch wel verkopen. Met productinformatie die je op internet kan vinden of zwart op wit kan aanvragen. Wil jij zwart op wit iets over de garantie laten zien op je site?? 


Veel succes en slaap lekker vanavond, dat doe je toch wel, als je zo'n bedrijf kan leiden. O ja en het zou leuk zijn als je mijn vragen beantwoordt.

ve
door verwijderd - 21 mrt. 2008 om 23:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoezo terugkomen op "alle" andere punten? Je stelt maar 2 vragen waarvan ik de ene direct beantwoord heb en om de andere beantwoord te krijgen had ik je al eerder verwezen naar mijn website. De prijzen staan op de website en alles m.b.t. de garantie wat niet duidelijk is is per mail of telefonisch opvraagbaar. Hoe transparant wil je het hebben.


Ik reageer hier op dit forum omdat ik het jammer vind dat jij een verkeerd beeld hebt van het Kirby schoonmaakapparaat. Het ligt niet aan het Kirby apparaat maar aan bepaalde mensen die een bedrijf voeren dat Kirby's in- en verkoopt. Dat heet rotte appels. Kirby verkoopt wereldwijd meer dan 1000 apparaten per dag in zo'n 70 landen en behoort tot de Berkshire Hattaway inc (doe maar ff googlen) Dit bedrijf behoort tot één van de grootste ter wereld. Die maken zich óók niet druk over de taal die jij uitkraamt in het kikkerlandje Nederland. Ze verkopen die Kirby's toch wel. Ook zonder jou en mij.


Maar goed; Als je meer info wilt mail of bel je maar.

ve
door verwijderd - 22 mrt. 2008 om 12:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Maar jij maakt je wel druk, Vinmo.


En eigenlijk had ik het anders moeten formuleren. De albert heijn gaat zich echt niet druk maken als Dreft ofzo op een forum negatief commentaar krijgt. Denk jij dat Block of It's (dus de medewerkers of filiaalmanager) gaan reageren als Philips of Playstation naar beneden wordt gehaald op een forum??!! Omdat die winkels je garantie (zwart op wit) kunnen garanderen. Jij hebt nog steeds niet gezegd hoeveel hij kost (ik moet steeds naar je site) en hoeveel jaar garantie heb je op de Kirby??? Geen lange verhalen a.u.b maar gewoon korte antwoorden. Bijvoorbeeld De Playstation kost bij Bart Smit 399 euro en je hebt 1 jaar garantie, dat kan je zwart op wit krijgen. Dat was een voorbeeld. Nu jij....

ve
door verwijderd - 22 mrt. 2008 om 14:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Vinmo,


Ik heb de tijd genomen om je site uitgebreid te bekijken. En je geeft idd goede productinformatie met informatie over garantie.


Excuses dat ik jouw bedrijf verkeerd beoordeeld heb, maar jij bent wel het ENIGE bedrijf die op een eerlijke wijze productinformatie toont, van de ik weet niet hoeveel valse bedrijven er zijn. Maar het zijn er veel. Misschien moet je mensen die hem gekocht hebben laten reageren op je site, zodat als mensen de Kirby wel willen aanschaffen, hem bij een bedrijf koopt die betrouwbaar is.Ook zie ik dat jij de Kirby 2008 voor +/- 1500 euro verkoopt. De meeste voor 3585.


Groet

ve
door verwijderd - 22 feb. 2013 om 09:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Krook en alle andere lezers,


Zoals je het omschrijft heb je mijn website bezocht. Er staat niet dat Kirby sinds 1914 200.000 Kirby's heeft verkocht. Er staat dat Kirby dit aantal in Nederland heeft verkocht!


De Kirby is vandaag de dag belachelijk duur en de service van een aantal kantoren is ronduit slecht. Veel verkopers zijn erg opdringerig wat veel afbreuk doet aan het Kirby apparaat.


Over de kwaliteiten van de Kirby valt te twisten. De één vindt het een rotding (zwaar, lawaai, veel hulpstukken) en de ander vindt hem geweldig. (zeer effectieve werking, veelzijdig) en hebben daar (veel) geld voor over.

ve
door verwijderd - 22 feb. 2013 om 09:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik zeg niet dat je wordt belazerd, want die stofzuiger kan op zich wel goed zijn, maar zou je niet helemaal mesjogge zijn om zoveel geld voor een stofzuiger te betalen, heb je daar wel eens aan gedacht ?
Koop een goeie normale stofzuiger en over ene jaar of 10 weer een nieuwe, want dan is ie misschien op z'n eind, net als de Kirby.....


smile-eyes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mi
minordrempel - 16 okt. 2017 om 12:20
Computers & telefonie

Bepaalde sites bij Leopard 10.5.8 niet meer te openen!

Bij Marktplaats kan ik niet meer inloggen. Gemeld bij Marktplaats dan is de besturing te "oud". Ik neem aan dat er velen zijn met een apple imac met leopard. Dit openen via Safari 5.0.6. Ook bij kpn gaat niet meer krijgt men hetzelfde antwoordt. Browser te oud. Ik kan bij mijn imac niet naar een hogere versie van Safari of Firefox. Het is ergerlijk! Kiest men tweedehands gaat alles feilloos! Kun j ... Lees meer

di
diversion - 19 okt. 2017 om 07:56
Computers & telefonie

Firefox probeert voortdurend oude sessie te herstellen

Sinds vorige week merk ik bij het opstarten van de computer en openen van Firefox dat deze voortdurend probeert om de vorige sessie te herstellen, wat dan niet lukt, of dat deze automatisch naar de laatst geopende pagina springt en niet naar de startpagina. Ik heb onder "Opties" bij "Als Firefox start" gewoon "Uw startpagina tonen" ingesteld, dus hij zou dat niet moeten doen. Ik sluit ook Firefox ... Lees meer

BP
BPFR - 19 okt. 2017 om 20:48
Winkels & webshops

Klacht over Bol.com en BATE BVBA

Onze dochter zag een camera voor een bedrag van € 65,00 (adviesprijs € 88,95) op de website van Bol.com. Met de door haar bij elkaar verzamelde verjaardag centjes had ze precies genoeg om deze camera te kunnen kopen. Bij ontvangst van de camera hebben wij de factuur direct betaald. Bij een controle achteraf bleek de factuur echter voor een bedrag te zijn van € 88,95 in plaats van de € 65,00. Er ... Lees meer