ed
door edje35 May 27, 2006 om 12:23
Elektronica & tv

Copyright

Hallo,


ik heb een dvdrecorder van philips met harde schijf.


ik kijk via schotel dus dit is een digitaal signaal.


nu zijn er diverse programma's die ik wel met timeshift goed kan bekijken maar als ik deze vastzet (opneem) op de harde schijf komt er de copyright om de hoek kijken. en kan het programma niet goed meer terugkijken door schokkerige beelden.


is dit op de één of andere manier te omzeilen? want met dit apparaat zouden wij onze videorecorder willen vervangen maar als we zelf het programma "kinderen geen bezwaar" van de Vara op 3 niet eens kunnen opnemen is dit nog geen volledige vervangingvan onze ouwe video.

202 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 28, 2006 om 02:11
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Best Edje.


Dit is inderdaad een probleem dat je tegenkomt bij opnemen van schotel. Heb je al geprobeerd om niet in het tijdelijk geheugen (timeshift), maar in het permanent geheugen op te nemen?


Zet je tv op de juiste aux, kies op je dvd-afstandsbediening de knop 'tuner' en selecteer het kanaal. Druk dan op record en nogmaals op record. De HDD neemt dan 30 minuten op. Elke volgende druk op record is 30 minuten extra.


Je kan na de eerste druk ook een tijdsduur ingeven.


Maar als ik de handleiding volg van mijn HDD Philips dan kan je wel eens problemen krijgen louter vanwege de schotel. Als bovenstaande niet lukt, dan ligt het toch echt daaraan. Lees de handleiding dus grondig.


Groet, Cannacampo


 


 

ve
door verwijderd - May 28, 2006 om 19:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ja dat heb ik geprobeert en werkt niet, maar zoals een paar weken geleden ook al in de telegraaf stond is dit een probleem dat voortkomt vanuit het digitale signaal dus niet alleen als je via schotel kijkt, maar ook als je via de kabel een digitale aansluiting hebt.


er zijn namelijk enkele zenders die een signaal uitzenden die de hdd ziet als een copyright.

ve
door verwijderd - May 28, 2006 om 19:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als ik opmaak uit de reactie van u op Canacampo zou er sprake zijn van het geleverd hebben gekregen van een zaak die niet aan de verwachting voldoet, dus terug naar de verkoper.


Ik merk daarbij op dat er wel is waar kopieerbescherming is maar nog altijd kopieren voor eigen gebruik wettelijk is toegestaan.

ve
door verwijderd - May 28, 2006 om 22:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tja Gerrit, het probleem ligt niet bij Philips. Het digitale signaal wordt enkel geleverd aan de tv en niet aan de HDD. Dat is een instelling van de leverancier van het digitale signaal.


Edje, gebruik de zoekfunctie eens bovenin dit scherm. Toets in digitale tv. Ik meen dat er anderen zijn die wel een manier hebben gevonden om dit te omzeilen.


Groet, Cannacampo

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

aj
ajay - May 29, 2024 om 09:27
Huishouden & energie
Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Lekkage bij de buren via onze schoorsteen?

Onze buren hebben lekkage in de nok van hun huis. Volgens hen komt dit water via onze schoorsteen.
Nu heb ik een appje gekregen waarin de buren mij vragen om hier wat aan te laten doen omdat het onze schoorsteen is.
Maar wie is nu verantwoordelijk. Zou de lekkage via mijn schoorsteen kunnen komen? Slecht voegwerk.
Of moeten de buren dit oplossen? Loodslabben van hun dak? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer