sl
door slijkhuis Aug 23, 2005 om 20:26
Elektronica & tv

Medion autoradio met Bleutooth

Bij Trekpleister drogisterijen is op dit moment een Medion Autoradio/CD/MP3 met Bleutooth te koop voor 159.00 euro. Volgens de site van Medion kun je deze radio gebruiken als handfree carkit voor je mobiele telefoon. Zijn er mensen die mij kunnen zeggen of deze radio voldoet. De prijs is wel erg aantrekkelijk t.o.v. een A-merk waarvoor ongeveer 500,00 euro wordt gevraagd.

551 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Aug 24, 2005 om 12:29
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

De vraag is of de radio aan uw wensen voldoet.


Het is niet onbelangrijk om de radio eerst even goed te bekijken en indien mogelijk werkend te zien, zodat u zelf kunt beoordelen of e.e.a. aan uw verwachtingen voldoet. Zelf ben ik kritisch waar het gaat om geluid, ik heb daardoor hoge verwachtingen van iets wat ik aanschaf. Als u ook hoge verwachtingen heeft, dan denk ik niet dat Medion voor u de juiste keus is.


Opgemerkt mag worden dat Medion problemen heeft gehad (en mogelijk nog steeds heeft) met het verwerken van klachten en reparaties, in combinatie met veel teruggestuurde produkten.

ro
door robdevisser - Oct 25, 2005 om 00:41
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Als je een audio Apparaat van een A merk koopt is dit apparaat gecontroleerd op bijvoorbeeld 25 punten. Als je een audio apparaat koopt van een B of C merk is dit apparaat op respectievelijk 15 0f 10 punten gecontroleerd. Dit wil zeggen dat een apparaat van een B of C merk koopt (een Medion is echt een C merk) is hij dus op minder punten gecontroleerd. Dit wil dus helemaal niet zeggen dat hij kwalitief van een mindere kwaliteit is maar de kans daarop is dus altijd (iets) groter dat hij (minder) goed is maar het kan dus ook zijn dat het wel van goede kwaliteit is .


 


Bluetooth is trouwens een (geweldig) systeem  waarmee je GRATIS binnen een straal van 10 meter gegevens kunt versturen van het ene naar een ander apparaat.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer