lo
door lonneke_1 Jun 11, 2005 om 15:07
Elektronica & tv

Technische vraag mp3-speler

Ik ben op zoek naar een mp3-speler,nu kom ik termen tegen als geheugen;nvt,en nog meer maar wat ik nu eigenlijk het liefst wil weten is wat het woord flash-geheugen betekent.Kan iemand mij hier antwoord op geven?En wat betekent extern geheugen, hoe heet het als je het geheugen niet kunt uitbreiden en hoe heet het als je het wel uit kunt breiden met een kaart?Ben erg benieuwd naar antwoorden en alvast bedankt,Lonneke

478 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

morrigan
door morrigan - Jun 12, 2005 om 14:27
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er zijn drie soorten apparaten te koop waar je mp3's op kunt afspelen:


1. portable cd-spelers waar je ook mp3's op kunt afspelen. Voordeel: je kunt er ook gewone cd's op afspelen. Nadeel: bewegende onderdelen, relatief groot.


2. flashplayers. Deze stop je gewoon als een usb-stick in je pc om er muziek op te zetten. Voordeel: klein, geen bewegende onderdelen. Nadeel: er kan minder muziek op dan bij nr. 1 of 3


3. harde schijf mp3-spelers, zoals bijv. de iPod. Voordeel: er kan heel veel muziek op. Nadeel: een stuk groter, bewegende onderdelen.


Misschien is het een idee als je eerst even voor jezelf bepaalt wanneer je de speler wilt gebruiken. Wil je er bijv. mee gaan joggen, neem dan een flashplayer. Die is klein en kan goed tegen schokken.


Kijk ook eens op http://www.kieskeurig.nl

lo
door lonneke_1 - Jun 12, 2005 om 14:30
10 Antwoorden / 21 Vragen
0

Dank je Morrigan,weer wat meer geleerd erover maar bij flash-spelers kun je wel weer je muziek er vanaf halen en er nieuwe opzetten?Maar deze kun je niet uitbreiden met kaarten neem ik aan?In ieder geval,alvast bedankt voor je reactie!!


                                                  Lonneke

morrigan
door morrigan - Jun 12, 2005 om 14:47
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt bij een flashplayer ook gewoon muziek eraf halen en nieuwe erop zetten. Je pc ziet zo'n speler net als een usb-stick, waar je (muziek-)bestanden op kunt zetten en ook weer afhalen.


Of er mp3-spelers bestaan waar je nog losse geheugenkaartjes bij kunt prikken, weet ik niet. Vroeger had je die inderdaad wel, maar of die nog steeds te koop zijn?

lo
door lonneke_1 - Jun 12, 2005 om 16:13
10 Antwoorden / 21 Vragen
0

Hoi Morrigan,duidelijk jouw antwoord,nu weet ik zo ongeveer hoe ik moet zoeken en wat die andere spelers betreft;er zijn er nog wel te koop met kaarten maar wel steeds minder,waarom weet ik eigenlijk niet want ik vond dat eigenlijk wel reuze handig.Maar dank je wel,ben weer wijzer geworden!!


                                                     Lonneke

ro
door robdevisser - Oct 25, 2005 om 01:00
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Er bestaan nog steeds mp-3 spelers met externe geheugens. Het (beste/makkelijkste) vind ik zelf SD kaarten je kunt ze haast overal kopen zijn sterk en je kunt ze voor steeds meer verschillende teopassingen gebruiken. Ik gebruik ze zelf al voor Fotocamera/Pda maar ze zijn ook al in sommige gsm's te gebruiken en ze worden steeds groter in opslag mogelijkheden er bestaan er al met een capaciteit van 4 GIG ! en ze worden steeds groter ........

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer