j.a.de witte
door j.a.de witte May 6, 2011 om 17:03
Garantie & verzekeringen

BESTAAT ER EEN ÈCHT GOEDE RECHTS BIJSTAND ? ?

HI,

zelf heb ik de DAS gehad wat een dure belazerderij bleek !@

Daarna naar SRK,die "Véél beloven nóóit wat geven",het regen drup verhaal dus.

Tijdens een kassa uizending bleek dit eigenlijk ook al.

Tòch blijft de hamvraag "Is er wel een ECHT goede" reechtsbijstand verzekering ?

J.A.DE WITTE

478 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 9, 2011 om 08:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

voor alle rechtsbijstandsverzekeringen geldt dat ze duur zijn. Bovendien wordt pas eerst vergoed als het "schadebedrag" een bepaald bedrag (meestal een paar honderd euro) bedraagt. Na een paar keer mijn neus te hebben gestoten, heb ik al jaren geen rechtsbijstandsverzekering meer. Aan consumenten sites zoals kassa heb je meer en die kosten niets.

ve
door verwijderd - May 9, 2011 om 08:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

een rechtsbijstandverzekering heb je ook niet voor iets van een paar tientjes, als dat soort dingen ook geclaimd zouden worden en er uren bijstand voor verspijkerd moeten worden zou de premie echt niet meer te betalen te zijn.
Heb al jaren een FBTO verzekering en daar tot nu toe 1 keer gebruik van moeten maken en dat werd keurig en efficiënt afgehandeld.

DAS heb ik ooit eens op een autoverzekering gehad maar toen daar bij een schade een onenigheid ontstond gaven die inderdaad niet thuis dus dat onderken ik wel.

ve
door verwijderd - May 9, 2011 om 09:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als lid van de vakbond kan men naast al de gratis juridische hulp bij werkconfilcten en conflicten met uw huisbaas ook nog voor een redelijk bedrag extra rechtsbijstand kopen voor overige conflictsituaties.
Het lijkt mij in dat geval een stuk moeilijker voor de rechtsbijstandverzekeraar om claims op onredelijke gronden af te wijzen.

En inderdaad, ook ik ben niet gek op verzekeraars zoals DAS.

De Vrije Vogel

ve
door verwijderd - May 9, 2011 om 14:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@De vrije vogel,
Is de rechtsbijstand via de vakbond (FNV?) inderdaad veel beter dan van de verzekeraars? Bij arbeidsconflicten verrichten zij goed werk, maar ja, dat is eigenlijk ook hun "core-business".

ve
door verwijderd - May 9, 2011 om 14:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hi Jaapje,
graag info omtrent de FBTO svp.

Hi grootvader,

ikzelf heb mij ooit wel eens wullen aanmelden bij de metaal bond,maar de bonds man had voor mij geen tijd en hoefde ik net terug te komen,jammer dus !

Wel begrijpelijk maar tja als je lid bent van de bond is dat een prima mogenlijkheid,maar dan natuurlijk alléén voor leden.


Duidelijk is wel dat bij een rechtbijstands verzekering aléén juristen zitten,maar gèèn advocaten !(persoonlijk ervaren)


Àllen bedankt voor de reactie op een dergelijk "Hot"topic !

Misschien dat er gezamelijk er "Iets" op de lange termijn aan te doen is.

Bij oa. kassa en radar zijn er advocaten die zich beschikbaar stellen ,wat een mogenlijkheid kan zijn voor het uitbouwen/completeren van die inzet.

Als er "Vélen om vragen oid., je weet maar nooit.

Ik heb zelf al een aantal keren zg. "Gewinkeld" in het advocaten wereldje maar voor advocaten gelden totaal andere en zwaardere regelen

Maar wellicht zou kunnen gelden; "De uitzondering bevestigd wellicht de REGEL "!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

ma
martin60 - May 15, 2024 om 11:53
Vakantie & reizen

Geschil met booking.com

Goedenmorgen
Wij hebben in december en januari een trip gemaakt door Spanje en hierbij meerdere malen via booking.com de hotels en appartementen geregeld want je komt bijna niet om ze heen.
Echter bij het boeken van een appartement en de betaling bleek opeens dat ik toen ik daar voor de deur stond ook nog de eigenaar 300 borg moest gaan betalen en maar moest afwachten of die dan de sleut ... Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer