tr
door trijnie_1 Feb 15, 2004 om 11:11
Garantie & verzekeringen

Dubbele ziekenfonds verzekering

mijn 20 jarige zoon moest op het moment dat hij 18 werd zich verzekeren als student bij agis.Dit omdat hij op dat moment niet werkte werd het een part. studenten verzekering.
In juni 2003 kon hij partime bij mc D aan de slag naast zijn studie, en hij kon dus ook in een normale ziekenfonds.
Het werd Trias, en hij zegde Agis op.
Dat snappen ze daar niet en vele mailtjes, telefoontjes en brieven verder is hij nog steeds bij 2 verzekeringen verzekerd.Agis reageert niet of sturen de ene dag een afmelding en een dag later een aanmelding, steeds wordt het premi bedrag afgeschreven ondanks de intrekking van de machteging.
moedeloos vraag ik hier iemand om raad, want voor mijn studerende zoon is de dubbele premie bijna zijn hele inkomen. Alvast bedankt.

654 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:39
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Helaas heb ik een jaar of 10 geleden het zelfde meegemaakt bij Anova, en ik kan u vertellen dat het veel telefoontjes en brieven heeft gekost om hier duidelijkheid over te krijgen (stop zetten)
Wat ik heb gedaan is bij de Bank de betalingen naar, in mijn geval Anova, stop te zetten, u zegt dat u de machtiging heeft ingetrokken dus zou het eigelijk niet meer mogen worden afgeschreven, daarom gelijk naar uw bank gaan, het probleem uitleggen en de betalingen stop zetten. (dit is de bank verplicht te doen op uw verzoek)
U bent dan nog niet van HET probleem af, alleen zult u merken dat Agis spoedig contact met u opneemt, en dan kunt u het hele verhaal uitleggen.
Heeft u trouwens de afzegging via een aangetekend schrijven gedaan, dit is wel zo handig omdat u dan altijd een bewijs voor handen heeft dat U uw best heeft gedaan.
Groet:
Gery

tr
door trijnie_1 - Apr 16, 2004 om 12:39
4 Antwoorden / 7 Vragen
0

Gerrie bedankt, ik heb een brief klaar die aangetekend weg gaat morgen.
Goeie tip!
Groet van Trijnie

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:39
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Graag gedaan :-)
Gery.

tr
door trijnie_1 - Apr 16, 2004 om 12:39
4 Antwoorden / 7 Vragen
0

gery, het wonder is geschied, mijn zoon is off, uitgeschreven bij agis, dit na de aangetekende brief op jou advies!
Hij krijgt zelfd het teveel betaalde maandtarief teruggestort(moet nog gebeuren) ik wilde het je even melden. groetjes, en nogmaals bedankt

tr
door trijnie_1 - Apr 16, 2004 om 12:39
4 Antwoorden / 7 Vragen
0

Gery, tevroeg gejuigd.....vandaag kregen we een excuse brief, jammer dat het zo gelopen was bla,bla en we zullen onze fout herstellen en u weer inschrijven!!! daar zakt je broek toch van af he?zijn we weer bij af.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ri
Rick van Oosten - Sep 17, 2024 om 23:02
Vakantie & reizen

Kan Booking.com alles maken?

Ik had een hotel geboekt voor 5 nachten.  Nu wil ik 1 nacht eerder weg. Voor het hotel geen probleem, maar Booking.com verhoogt de totaalprijs met 50%. Dat is toch misdadig???? Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer