ma
door martinr Feb 24, 2004 om 22:40
Garantie & verzekeringen

VGZ /Specsavers vergoeding bril

Ik heb een ziektekosten verzekering bij VGZ met een aanvullen pakket en krijg een vergoeding voor brilglazen
Ik heb een bril gekocht bij Specsavers en deze berekend enkel een montuur en geeft de glazen gratis.
Ik krijg dus geen vergoeding voor mijn bril.
Hebben jullie gelijke ervaringen met Specsavers?

956 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:51
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Specsavers adverteerd met "de glazen gratis" al zolang als ze bestaan, dus ik neem aan dat een ieder die hier wat koopt, dezelfde ervaring heeft.

lu
door luca_1 - Apr 16, 2004 om 12:51
11 Antwoorden / 0 Vragen
0

Is een kwestie van de polisvoorwaarden goed lezen.Je bent niet gebonden aan specsavers en had ook elders de bril kunnen aanschaffen.De vraag is dan alleen of het montuur elders goedkoper is dan het montuur incl glazen bij specsavers. Kortom polisvoorwaarden goed lezen en prijzen vergelijken!

jcjoppe
door jcjoppe - Apr 21, 2004 om 22:18
279 Antwoorden / 59 Vragen
0

luca heeft gelijk, specsavers heeft niks te maken met het bedrag wat je terug krijgt van je verzekering voor je glazen, je krijgt je glazen vergoed van je verzekering en niet van specsavers... Tip van mij neem iedere keer(zie polisvoorwaarden)een nieuwe bril MET nieuwe glazen om het uiterste eruit te halen wat erin zit...Lees goed de polisvoorwaarden hoe vaak dat je om een nieuwe bril kan gaan. doei ,Johan

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer

ki
kilvar - Sep 20, 2024 om 15:05
Voeding & gezondheid

Koffie

Kan ik Prednison en koffie samen nemen?

Gisteren vond ik een artikel waarin staat dat Prednison en cafeïne niet samen moeten worden gebruikt. Hoeveel van jullie zijn het hiermee eens? Hier is de link naar het artikel

https://koffiexp.com/koffie-en-prednison/ Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer