jo
door jokuip Mar 14, 2012 om 20:47
Geldzaken & recht

Automatsche incasso

Oktober 2011 kom ik er achter dat er 2 maandelijks een bedrag van mijn bankrekening van €4,50 wordt afgeschreven door een internetclub van het bedrijf Clubs Social Media. En inderdaad heb ik hier jaren geleden gebruik van gemaakt, tot ongeveer 5 jaar geleden.
Per brief heb ik Clubs Social Media in oktober 2011 hiervan in kennis gesteld en gevraagd om onmiddelijk de incasso stop te zetten.
Vanaf dat moment dacht ik dat de 2 maandelijkse incasso is stop gezet, totdat ik er deze week achter kom dat de incasso gewoon doorgaat.
Onmiddelijk heb ik Clubs Social Media een mail gestuurd, welke mij als antwoord geeft dat ze mij een brief hebben gestuurd(n.a.v. mijn brief van oktober 2011)dat de incasso na eeen half jaar(6 maanden) wordt stopgezet.
Echter,ik heb ik nooit een brief ontvangen van Clubs Social Media.
Graag advies in deze heel vervelende zaak. Alvast dank en met vriendelijke groet,
Johan.
Echter,

529 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Mar 14, 2012 om 20:58
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Als je niet opzegd dan loopt het gewoon door dus.......
Ongeacht of je er nu nog wel wat mee doet of niet.

--De Overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden en wordt telkens stilzwijgend verlengd met nog eens 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk te geschieden, minimaal 1 maand voor het einde van de lopende contractsperiode.--AV

Het betreft jaarabonnementen en die zal half 2011 weer zijn verlengd en valt dus nog niet onder wetgeving `van dam` en is dan pas vanaf half 2012 bij nieuwe verlenging pas maandelijks opzegbaar maar daar heb je dus niets aan........
Dus je zal nu op tijd opgezegd hebben voor de lopende termijn die half 2012 eindigd en de incasso dan dus stopt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer