am
door amjhoebers Jun 9, 2011 om 21:16
Geldzaken & recht

Bijdrage aan bedrijfsuitje

Twee weken geleden besloten om met het bedrijf, 2 dagen (1 overnachting) naar Londen te gaan. Toen meteen ook de vlucht geboekt.

Twee weken later kregen we te horen dat er verwacht wordt dat we een eigen bijdrage van 100 Euro pp. leveren.

Kan de leidinggevende je verplichten om een gedeelte, van de kosten van een bedrijfsuitje, te betalen?

2255 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

re
door renate07 - Jun 9, 2011 om 21:19
142 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi, Als wij een bedrijfsuitje hebben moeten we meestal bijbetalen. Het ligt eraan wat het budget is en wat voor uitje wij kiezen. En als je het er niet mee enns bent ga je niet mee.
Gr. Renate

snah
door snah - Jun 9, 2011 om 22:02
654 Antwoorden / 61 Vragen
0

[quote=amjhoebers schreef op donderdag 9 jun 2011, 21:16]Twee weken geleden besloten om met het bedrijf, 2 dagen (1 overnachting) naar Londen te gaan. Toen meteen ook de vlucht geboekt.

Twee weken later kregen we te horen dat er verwacht wordt dat we een eigen bijdrage van 100 Euro pp. leveren.

Kan de leidinggevende je verplichten om een gedeelte, van de kosten van een bedrijfsuitje, te betalen?Een bedrijf mag voor zo'n uitje aan het personeel een bijdrage vragen , wel was het netter geweest als dit gelijk vermeld werd .
U kunt dan altijd beslissen om wel of niet mee te gaan .

Hans

ampi
door ampi - Jun 19, 2011 om 23:20
17 Antwoorden / 0 Vragen
0

U had er van te voren van op de hoogte gesteld moeten worden dat er een eigen bijdrage zou worden verwacht. U had dan immers de mogelijkheid gehad daar al of niet mee in te stemmen of ervoor te kiezen niet mee te gaan. Nu u die mogelijkheid niet heeft gehad heeft u alle recht om te weigeren de eigen bijdrage te betalen!

stacey
door stacey - Jun 19, 2011 om 23:47
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

[quote=ampi schreef op zondag 19 jun 2011, 23:20]. Nu u die mogelijkheid niet heeft gehad heeft u alle recht om te weigeren de eigen bijdrage te betalen!

Je hebt nu de mogelijkheid te zeggen Nee, dank je Dan ga ik niet mee........

bosbess
door bosbess - Jun 20, 2011 om 07:37
354 Antwoorden / 40 Vragen
0

amjhoebers, dit is toch niet het eerste bedrijfsuitje dat het bedrijf organiseert? Is het bij dit bedrijf gebruikelijk dat het personeel een bijdrage betaalt?

Zo ja, dan had je het kunnen weten, al vind ik 100 euro een fors bedrag voor een bijdrage. Dat hadden ze wel even meteen kunnen meedelen.

Zo niet, dan had je tevoren op de hoogte moeten worden gesteld. Maar wat wil je er aan doen? 't Is betalen en meegaan of niet betalen en thuis blijven. Allebei gaat niet, want je gaat natuurlijk niet de relatie met je werkgever verpesten door die 100 euro achteraf terug te eisen, wat trouwens toch vergeefs zou zijn. Wel zou ik verzoeken om de eigen bijdrage in het vervolg tevoren kenbaar te maken, zodat je in alle vrijheid kunt beslissen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

cor van giersbergen
cor van giersbergen - Oct 3, 2023 om 18:53
Elektronica & tv

Beeldinstellingen LG65 NANOCELL 080 tv

Hallo, ik heb een LG 65 NANOCELL 080 TV waar van ik de beeld instellingen graag zou willen weten, ik krijg hem niet goed gesteld, kleuren blijven rood. Hij is helemaal goed te krijgen, maar hoe?  waarde van BV helderheid, kleur, contrast, en zo zijn er nog meer waardes krijg ik niet goed. Wie helpt mij? VRG COR VAN GIERSBERGEN. Lees meer

Al
Alex9294 - Oct 3, 2023 om 12:15
Huishouden & energie

Oorzaken hoog waterverbruik? (geen lekkage)

Ik woon sinds 2 jaar in een appartement op 2 hoog met mijn partner en ons waterverbruik is rond de 15 m3 per maand. De watermeter is niet voor mij vrij toegankelijk, aangezien die achter slot en grendel zit en ik een wijkbeheerder moet bellen om deze te openen waardoor ik mijn waterverbruik niet goed kan bijhouden/controleren.
Bij de waterafrekening na het doorgeven van de meterstanden een j ... Lees meer

Ne
Nel en Alfred - Oct 4, 2023 om 17:34
Vakantie & reizen

Claim toegezegd maar niet betaald door Transavia

Ivm een annulering door Transavia hebben wij een dag vakantiegenot gemist.  Claim (mei '23) ingediend en toegewezen dat wij €393 terugbetaald kregen.  Na eindeloze appjes met toezeggingen dat claim in behandeling is cq zsm wordt uitbetaald nog steeds niets gehad.  inmiddels oktober '23. 
Dit komt ongetwijfeld vaker voor dus kunnen jullie voor mij hier een item over maken. 
... Lees meer