Ha
door Hazero Jan 19, 2020 om 21:13
Geldzaken & recht

Ervaring met online enquêtes invullen tegen vergoeding?

Hi! Van een vriend kreeg ik een artikel doorgestuurd met tips voor geld verdienen met enquêtes (edit-red.). Hij doet dit al een tijdje, soms tegen vergoeding van bonnen en soms voor daadwerkelijke euro's op je rekening. Hebben meer mensen hier ervaring mee? En raden jullie het aan?

14626 14 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Topantwoord

lo
door lovewinnie - Jan 19, 2020 om 21:16
1213 Antwoorden / 1 Vragen
12

Ik doe al 2/3 jaar euroclix. Toch al z'n 300 euro uit laten betalen .
Ook bij andere lid maar verdient niet zo goed 

Euroclix werkt met vragenlijsten en je kunt extra Clix verdienen door bij webshops te bestellen via doorlinken vanuit euroclix naar webshop  .

tenormin
door tenormin Jan 19, 2020 om 22:40
16873 Antwoorden / 108 Vragen

@lovewinnie, lijkt me beter dan wat ik al jaren doe: meer betaald krijgen. In 3 jaar maak ik echt geen €300,00 bij GfK. Zie mijn onderstaand berichtje.

Topantwoord

getty
door getty - Jan 19, 2020 om 21:25
4179 Antwoorden / 10 Vragen
10

Het levert weinig op, leuk voor erbij maar je wordt er niet rijk van

Topantwoord

tenormin
door tenormin - Jan 19, 2020 om 21:32
16873 Antwoorden / 108 Vragen
10

Ik doe al jaar en dag mee aan GfK onderzoekbureau. Betalen doet het slecht, aan de andere kant, 2 minuten je TV gedrag (wat je hebt gezien, invullen) kost ook geen tijd. Ik heb inmiddels 7 x keer iets besteld bij Wehkamp. Maar per 2000 punten krijg je maar een tientje. Heb er nu weer 18000 punten staan, laat ze voorlopig maar daar, Zijn de enige "waardebonnen" die niet verlopen, haha. Als ik aan de 200000 ben ga ik ze wel verzilveren. Maar eigenlijk duurt dit grapje jaren. Wel krijg je "tussendoor vragen" waar je wat meer punten bij kan verzamelen en ook is er een soort "tombola"; dan krijg je ineens 50000 punten. Is mij trouwens maar 1 keer overkomen. Dus ik zou zeggen, zoek een beter betaalde site en laat het me weten. ;-)

Topantwoord

tijger1
door tijger1 - Jan 19, 2020 om 21:34
42060 Antwoorden / 21 Vragen
10

Er is ook GFKpanel.nl .dat zijn wel serieuze enquetes. Schijnt wel heel betrouwbaar te zijn. Je kunt sparen voor bonnen.

tenormin
door tenormin Jan 19, 2020 om 22:15
16873 Antwoorden / 108 Vragen

☺@tijger1

Ha
door Hazero - Jan 19, 2020 om 21:35
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kijk, duidelijke ervaringen. Dank!

diumenge
door diumenge - Jan 19, 2020 om 22:07
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Door bij Euroclix inderdaad van meerdere van hun mogelijkheden om clix te verdien gebruik te maken, waar enquetes invullen er één van is, kan je er een leuk extra'tje aan over houden. Maar, zoals al aangegeven, rijk zal je er niet van worden.

marita5
door marita5 - Jan 19, 2020 om 22:31
11567 Antwoorden / 15 Vragen
0
tenormin
door tenormin Jan 19, 2020 om 22:47
16873 Antwoorden / 108 Vragen

Nou, al wat ik dacht, @marita5, ik zit dus niet bij het goede bureau om centjes te verzamelen. Niets nieuws hoor. Maar als ik je links lees: waar men wel redelijke inkomsten kan verdienen, moet men dat ook opgeven aan de Belasting. Uiteindelijk, als je €300,00 tot €500,00 per maand extra kan verdienen moet dat wel. Neem dan ook aan dat die enquêtte bureaus dit ook moeten doorgeven aan de belastingdienst?

tijger1
door tijger1 Jan 19, 2020 om 23:00
42060 Antwoorden / 21 Vragen

@tenormin
U denkt toch niet echt dat men daar dat bedrag mee per maand kan verdienen? Moet men toch wel uitgebreid liegen in die enquetes. 


Alsof een alleenstaande voortdurend abonnementen afsluit en verzekeringen en weet ik niet wat aanschaft.

Ik zou die binnen van Bol.com maar eens verzilveren, hebt u dat vast binnen. 


 

En de belastingdienst die kijkt niet naar zo’n cadeautje.

diumenge
door diumenge Jan 19, 2020 om 23:04
11969 Antwoorden / 15 Vragen

Inderdaad, 300 tot 500 euro p/m lukt je nooit.

tenormin
door tenormin Jan 19, 2020 om 23:19
16873 Antwoorden / 108 Vragen

Wel, @tijger1, de "belastingdienst" kijkt niet naar zo'n cadeautje: wel degelijk: als je b.v. bij de Postcodeloterij een prijs van €500,00 wint moet men daar belasting over betalen. Echt zeker weten. Okay, de neveninkomsten van een enquête geeft men niet op maar dat kan nooit boven dat bedrag uitkomen; ik spaar me de zenuwen bij wijze van spreken. Ik had trouwens een 0 teveel geschreven maar kon dat niet meer corrigeren, anders had ik mijn wasmachine voor niets kunnen kopen. ;-))

tijger1
door tijger1 Jan 20, 2020 om 12:57
42060 Antwoorden / 21 Vragen

Als men meer dan € 449 in één keer wint, wordt er door de loterij kansspelbelasting ingehouden. 


Maar u moet wel al die enquetes invullen om per JAAR € 400 te kunnen verdienen. 

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jan 20, 2020 om 10:06
16888 Antwoorden / 202 Vragen
1

Ik doe mee met een enquetes van een drietal onderzoeksbureaus m.b.t onderzoeken die niet direct op commerciale basis zijn gericht.  Het levert niet echt veel op maar ik vind het leuk, met aantekening dat ik bij één bureau mijn 'verdiensten' tot op heden afdraag aan een goed doel. (Mede omdat ik zelf o.a. enqueteurswerk heb gedaan m.b.t. voor Nederlandse en EU overheidsdoelen dus naar de peiling van meningen is het m.i. aan te bevelen om er aan mee tedoen omdat, hoe meer deelname, de validiteit van de onderzoeksresultaten toeneemt met de aantekening dat er uiteraard wel een effect kan zijn omdat alleen alsdan geïnteresseeerden meedoen). Er is nog één uitzondering: ik doe met regelmaat mee aan een winkeltevredenheidsonderzoek van een 'grootgrutter' en dat lever best enig aardig voordeel op m.b.t. speciale korting op vooral producten die ik daar vaker koop. Ik deed ook mee aan het klantenpanel van NS maar aangezien ik vrijwel niet meer per trein reis ben ik daar mee gestopt. Daar was de deelname geheel vrijwillig.

bussy02
door bussy02 - Jan 20, 2020 om 12:45
145 Antwoorden / 37 Vragen
0

Leuke bezigheid. Geen tijd cq vakantie tijdelijk stopzetten.

ekiem
door ekiem - Jan 20, 2020 om 19:12
680 Antwoorden / 101 Vragen
1

Goedenavond,

Ik doe zelf mee met o.a GFK en zoals gezegd.............je wordt er niet rijk van . Maar doordat ik aan meerdere van dit soort zaken meedoe is het wel een leuk extratje . Meer kan ik er niet van maken. 
Het is wel zaak om te proberen regelmatig met meerdere bureau's mee te doen. Ik spaar op deze manier Bol.com bonnen bij elkaar om dan ,op een bepaald moment, iets leuks te kunnen incasseren.
Op deze manier heb ik de afgelopen jaren het nodige aan ( extratjes ) bij elkaar kunnen sprokkelen. Ik denk dat ik gemiddeld per jaar aan de 140 euro kom, het is niet schokkend veel maar wel leuk.

Ekiem

MNA
door MNA - Oct 14, 2020 om 06:09
2 Antwoorden / Vragen
0

Ik vul al een paar jaar enquetes in voor het GFK en Panelwizard. Bij de laatst genoemde kun je ook doneren aan een goed doel. Maar pas op voor sites die honderden euro’s per maand beloven. Onlangs heb ik mij bij een enquetesite aangemeld waarbij ik alleen maar SPAM mails binnenkreeg. Na het afmelden, kreeg ik nog steeds mailtjes binnen. Sommige enquetesites verkopen je gegevens zonder toestemming door. Nog een tip voor de mensen die een zakcentje willen verdienen met het beantwoorden van vragen: bij een site met een ISO-certificaat kun je ervan uitgaan dat het bedrijf voorzichtig omgaat met je gegevens en je niet zomaar reclame stuurt na afloop. En daarnaast kun je checken of het bedrijf zit aangesloten bij de brancheorganisatie MOA. Dat kan via enqueteplein (edit redactie). Zo kom je niet ongewenst voor verassingen te staan zoals in mijn geval.

ma
door malhy2 - Oct 16, 2020 om 05:06
309 Antwoorden / 13 Vragen
0

Ik zit bij het eerder genoemde GFK-panel , bij ipay ( klikken op advertenties en sinds enkele weken ook enquete's) , QASSA ( klikken op ads en vragenlijsten ) en IPSOS i-say ( enquete's ). Geen problemen maar je wordt er niet rijk van. Al met al ongeveer 100-150 euro per jaar. Ik gebruik het als er een huishoudelijk apparaat kapot gaat zoals stofzuiger , kruimeldief oid te vervangen.

Jacob1988
door Jacob1988 - Dec 6, 2020 om 02:02
1 Antwoorden / Vragen
1

Hi. Ik doe enquetes waar je met bitcoin wordt betaald, keline beetjes.   [edit-redactie]      Er zijn 9 verschilende "offers rubrieken" vaak met enquettes van Offer torro of your survey.  Ondanks veel van verschilende enquette sites komen horen ze bij die pagina dus uitbetallen is op de site zelf en staat het gelijk erop.  Als je genoeg heb mag je t naar je wallet overzetten.     Ik heb NOOIT problemen mee gehaad behalve dat ie soms na een keer of 4 minder enquettes vindt. Paar uur later kan je weer. Ik doe het elke dag en ben heel blij mee.  Ook dat zodra je enquette begin met land of postcode, is alles lekker in Nederlands, zelden engels.  Ik was helemaal klaar met sites die crush geven of op laatste moment toch "nee" zeggen. Mochten jullie er wat van vinden zoek niet verder want ik heb me kapot gezocht naar eentje met bijna geen popups :D  En als iemand hier nog een betere weet als het om uitbetallen gaat in crypot valuta laat me alsjeblieft ook hieronder weten :D

me
door mein33 Dec 6, 2020 om 11:22
5658 Antwoorden / 28 Vragen

Google had wel wat beter z'n best mogen doen om een goed leesbare vertaling naar het Nederlandse te maken.  :-))

sira
door sira Dec 6, 2020 om 11:35
2418 Antwoorden / 24 Vragen

@mein33.
Wedden dat er toch lezers zijn die naar de website gaan en er op reageren. De gehele topic of reacties lezen ze niet, ze zien alleen $$$€€€ :-((

me
door mein33 Dec 6, 2020 om 11:52
5658 Antwoorden / 28 Vragen

@sira,

:-)) U heeft volkomen gelijk, maar ze kunnen in iedergeval niet zeggen niet gewaarschuwd te zijn.

De reguliere forumleden zullen hier echter niet intrappen, die weten wel waar Abraham ........  ;-))

sira
door sira Dec 6, 2020 om 17:29
2418 Antwoorden / 24 Vragen

Hahaha, Jacob1988 die vandaag forumlid is geworden en ook een duit in het zakje wilde doen (over z'n eigen duistere bitcoinhandeltje) heeft zichzelf geplust.

Ik denk dat zijn nutteloze bijdrage beter verwijderd kan worden.

diumenge
door diumenge Dec 6, 2020 om 17:32
11969 Antwoorden / 15 Vragen

Je kan jezelf niet plussen.

Ho
door Hoofie - Dec 6, 2020 om 12:15
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het is een leuke bijverdienste, maar je gaat er niet rijk van worden. Je tijd ruilen voor geld, ofwel werken voor een baas gaat je meer opleveren.
Echter met het verdienen van enquetes en uitbetaald worden dmv cadeaubonnen heeft als voordeel dat het verdiende bedrag ook het Netto bedrag is ;)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Da
Dave007 - Jun 22, 2024 om 11:53
Geldzaken & recht

Aegon woeker polis

ik had een woeker polis van Aegon en heb me aangesloten bij woekerpolis.nl
Aegon is met een zak geld over de brug gekomen.

wanneer hoor je wat van de stichting woekerpolis.nl of je aan de eisen voldoet en wat het bedrag is?
of wanneer hoor je zo ie zo iets?
op tv hadden ze er over een paar maanden, maar we zijn nu ruim een half jaar verder ... Lees meer

An
Antoinette Foudraine - Jun 20, 2024 om 22:58
Winkels & webshops

Hoe krijgik mijn geld terug van Vintello

2 paar schoenen besteld, zijn te klein.
In eerste instantie antwoord; ik kon voor 22,50 maat groter bestellen, mocht ik de andere houden. Wil ik niet.
Toen moest ik foto's opsturen, ook gedaan.
Hierna complete stilte.
Krijg geen contact meer. Telefoonnummer is buiten bereik.
Wat moet ik doen?
Antoinette Foudraine Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer