de
door dennag Apr 17, 2008 om 16:51
Geldzaken & recht

Geld terugkrijgen

Ik ben 25 jaar en heb nog nooit belastingaangifte gedaan. Ik heb ontdekt omdat ik er simpelweg nooit naar omgekeken heb. En ja dat is stom. Maar ik heb ontdekt dat ik van 2006 nog wat af had kunnen trekken. Kan ik nog steeds aangifte doen van 2006 of heb ik gewoon pech gehad??


 

482 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mw
door mwillems - Apr 17, 2008 om 17:06
17 Antwoorden / 5 Vragen
0

Je kunt nog gewoon aangifte doen over 2006. Via internet kun je bij de belastingdienst de aangifte 2006 downloaden.


Volgens mij kun je tot 5 jaar geleden nog aangifte doen om geld terug te ontvangen.

freya
door freya - Apr 17, 2008 om 17:07
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo dennag,



Dat is geen probleem hoor. Als je denkt nog recht te hebben op een bepaalde teruggave, surf dan naar www.belastingdienst.nl en klik rechts op het scherm op Downloaden & bestellen. Je kunt daar de aangifteprogramma's downloaden of de 'oude' T-formulieren bestellen. Je kunt nog een teruggave vragen tot vijf jaar terug.



m.vr.gr. Freya









hrdwerrorman
door hrdwerrorman - Apr 17, 2008 om 22:56
3809 Antwoorden / 46 Vragen
0

Ddag dennag,

Het loont vaak de moeite om met een belastingconsulent van de vakbond je aangifte in te vullen. Die zijn hobbyïst en goed opgeleid en staan zeer goed aangeschreven bij de belastingdienst.
Dit is voor vakbondsleden een gratis service. Er is vaak meer af te trekken dan je denkt. Je moet wel bewijsstukken bewaren en noteren wanneer je reiskosten voor zorg maakt en hoeveel km. Naar tandarts, huisarts, apotheek, specialist, ziekenhuis, drogist, allemaal aftrekbaar voor ruwweg 0,30.km.

Zo'n lidmaatschap heeft nog veeel meer voordelen, om er nog maar één te noemen:
Een collectieve zorgverzekering via de bond. Daar krijgen mijn vrouw en ik via mijn bondslidmaatschap zoveel korting op bij de zorgverzekeraar dat ik gratis lid van de bond kan zijn en nog geld overhoud. :-)

Hardware ERror MAN.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer