am
door amss Apr 6, 2009 om 21:12
Geldzaken & recht

Green Choice

Vanmiddag kwam een jongeman van Green Choice aan de deur. Of wij groene stroom hebben. Dan konden wij ongeveer 100 á 120 euro terugkrijgen. Of ik even een formulier wilde invullen met mijn bankrekening. Niet gedaan omdat ik dit niet vertrouwde. Wie heeft hier weleens van gehoord??

369 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gladdeharry
door gladdeharry - Apr 6, 2009 om 21:24
463 Antwoorden / 14 Vragen
0

Zo worden dus nieuwe klanten geronseld!Schandalig.Vooral ouderen zijn hier de dupe van.Kijk de Kassa site maar eens na over de vele klachten over dit soort dingen.Ja,het gebeurd dus veel vaker!


kiran
door kiran - Apr 6, 2009 om 21:39
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

@amss


Dit is inderdaad colportage. En leuren op zich, zou men niet moeten doen.


Wil wel even een kanttekening plaatsen in geval van Green Choice.


M.i. is deze 'kleinere jongen' niet te scharen bij een gilde als de NEM!! Als Green Choice u zegt 100 a 120 euro te besparen, dan KAN dat. Is tenslotte een tientje per maand. Dat kan/is reeel. Pas wanneer men u wilt aanpraten ettelijke honderden euro's te kunnen besparen, moet je ff je koppie gebruiken!


M.vr.gr.

mr
door mr - Apr 7, 2009 om 09:52
26 Antwoorden / 6 Vragen
0

ik heb een paar jaar geleden ook via een dame aan de deur groene stroom bij green choice genomen. net als ik uit uw verhaal lees is er duidelijk aangegeven dat ze van greenchoice was en dat er sprake was van overstappen naar een andere energie leverancier.


wat je bespaart valt wel mee, maar het ging mij om de groene stroom zonder dat ik meer moest betalen dan bij mijn oude leverancier. dat is het geval.


wat betreft groene energie is green choice zeer betrouwbaar. dat bleek ook uit een onderzoek naar energiemaatschappijen en hun bijdrage aan groene energie van een aantal maanden geleden [consumentenbond].


er lopen zeker minder scrupuleuze colporteurs rond die alleen maar aan hun eigen commissie denken en veel klanten willen binnenhalen ook onder valse voorwendselen, maar mijn ervaring met green choice is toch duidelijk anders.


groet,


mr

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

d
d hol - May 21, 2024 om 15:33
Huishouden & energie

Vattenfall

vattenfall heeft een fout in de afrekening van mei 2023 gemaakt. ze hebben de meterstanden omgedraaid en daardoor te veel terug betaald.
nu schrijven ze het verschil van 620 euro gewoon per 31 mei 2024 van mijn rekening af.mag dat? Lees meer

anita555
anita555 - Apr 29, 2024 om 21:46
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn hortensia weer tot leven?

Op mijn verjaardag kreeg ik een mooie hortensia voor op mijn balkon. Ik heb hem meteen in een grotere pot gezet, maar dat had ik beter niet moeten doen, want ik had er even niet bij nagedacht dat je moet wachten tot het najaar als de bloemen helemaal uitgebloeid zijn. Nu lijkt de plant dood te gaan. Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer