me
door melkkoe Apr 6, 2004 om 10:33
Geldzaken & recht

Hulp voor aandelenkrediet slachtoffers

Beste mensen
Is er iemand die weet waar wij als slachtoffers van aandelenkrediet terrecht kunnen voor een stukje belangenbehartiging en hulp met het oplossen van de ellende.Bij de kredietverstrekkers hoef je niet aan te kloppen,want die zijn ineens doof en dom.Wie weet raad.

649 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

he
door hermanus1951 - Apr 16, 2004 om 21:17
10 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik zag toevallig bij MSN Groepen en Mensen chat-groepen die zich met deze kwesties bezighouden en zich verenigen om samen ten strijde te trekken. U kunt zich daar ongetwijfeld bij aansluiten. Verder besteedt een collega-consumentenprogramma n.l. Radar van de Tros op dinsdagavond om 20.30 regelmatige aandacht aan deze kwesties o.a. van Legiolease en Dexia. Mogelijk vindt u op hun website aanvullende informatie. Tenslotte zou ik u willen wijzen op de Consumenten Geldgids van de Consumentenbond. Deze kunt u in de bibliotheek gratis inzien en raadplegen. Daar schiet me net te binnen dat u ook informatie zou kunnen vragen in een Rechtswinkel of juridische bijstand zou kunnen krijgen indien u lid bent van een vakbond.


 

an
door anoniempje - Apr 19, 2004 om 15:43
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wanneer je een contract hebt afgesloten bij Dexia (voorheen Bank Labouchere) of Legiolease en er is een fikse schuld, dan kun je je aanmelden bij de vereniging Leaseverlies. Via internet kun je je aanmelden.


Er staan ook gegevens op de site over hoe ver de stichting al is en hoeveel mensen er in hetzelfde schuitje zitten.


De aanmelding kost 45 euro.

ea
door eagle75 - Nov 5, 2004 om 05:06
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

Of bedoel je via de DSB bank, zie dan de vraag hieronder


http://kassa.vara.nl/portal?_li=y&_scr=cons_subcat&cat=668

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

No
Noa44evan! - Sep 22, 2024 om 15:46
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Krijg na opzegging van ziggo abbo. nog een rekening van €78,- kosten booster. Terwijl ik deze terug heb gestuurd incl. router in toegestuurde ziggo doos. Tevens dreiging met incasso,omdat ik natuurlijk niet heb  betaald. Ziggo div. keren gemaild hierover maar geen reactie?
Verzendgegevens post nl aanwezig 
Graag Uw reactie hierover. 


              m.vr.gr. John Q. 

Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer