sq
door squaw Oct 12, 2004 om 17:21
Geldzaken & recht

Kosten intrekking verkoopopdracht

Even een vraagje...


Mijn huis stond te koop een tijd lang en ik heb de makelaar gevraagd om te stoppen met de verkoop van de woning.Dus heb ik de verkoopopdracht laten ontbinden.Nu heb ik een rekening gehad voor de advertenties wat logisch is en de kosten van de intrekking.Is er iemand die mij kan vertellen wat een normaal bedrag is daarvoor, het huis heeft een jaar te koop gestaan via hun.


Is een bedrag van 700 euro redelijk. Ik vind het namelijk nogal erg veel, ik weet dat de advertentiekosten best veel zijn maar het totaal bedrag schrok ik nogal van.


Bedankt alvast groetjes squaw.

877 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Oct 12, 2004 om 17:41
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als je de verkoopopdracht intrekt betaal je de advertentiekosten en intrekkingskosten hoe hoog deze kosten, je kan natuurlijk altijd een specificatie vragen van de kosten, voor intrekkingskosten rekenen ze een vast bedrag, adverteren kan inderdaad behoorlijk oplopen het is dan de vraag hoe vaak en waar zijn de advertenties geplaatst.


groeten tuinfreak

ho
door hope - Oct 15, 2004 om 18:49
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als er een jaar lang actief geprobeerd is om voor jou de boel te verkopen, en ze zijn regelmatig voor jou in de slag geweest met mogelijke kopers, zodat ze redelijk veel tijd hebben geinvesteerd, dan is € 700 niet gek. Bij anderhalf uur werk per maand is dat 18 uur op jaarbasis en dus een € 40,- per uur.


Als je echter de indruk hebt dat ze nooit iets voor je hebben gedaan en er nimmer een kijker is geweest, dan is dat een andere zaak. Ondernemen betekent voor hun ook dat ze een bepaald risico lopen. Als zij niet kunnen  presteren, dan kun je je afvragen of ze ook maar ergens recht op hebben.


Laat hun maar een specificatie opmaken. Als die redelijk lijkt, dan is het OK. Als zij niets willen of jkunnen laten zien, dan is een bedrag van € 20 per maand het maximum.


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mikske10
Mikske10 - Jul 1, 2024 om 17:59
Garantie & verzekeringen

Lekkage huurwoning en novilon.

Ik heb een fikse lekkage gehad in mijn huurwoning.
In de berging waar ook de cv ketel hangt lag novilon en toen deze was opgepakt kwam het water omhoog uit de vloer.
De novilon ligt aan een stuk door mijn woning.
De firma die de lekkage heeft verholpen attendeerde mij erop dat de novilon van de gang en keuken waarschijnlijk ook aan de onderkant nat is.
De vloer in de badkamer d ... Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer

Kimmy1997
Kimmy1997 - Jul 1, 2024 om 16:35
Geldzaken & recht
Verhuurder wil borg niet terug geven

Verhuurder wil borg niet terug geven

Beste lezers.

Ik heb een vraag en hoop echt antwoorden te krijgen

ik en me gezin zijn 1 mei vanuit een appartement naar een grotere woning gegaan.  Paar belangrijke punten 

~ geen voorinspectie geweest 
~ een expatverhuurder bedrijf deed de eindinspectie 
~geen foto's gemaakt toen we er in kwamen door verhuurder of expatdesk
~eindinspectie staat ... Lees meer