wedyukmzxcbm
door wedyukmzxcbm Aug 6, 2006 om 12:20
Geldzaken & recht

Kpn

wij hebben internet plus bellen aangevraagd enwij hebben een beveiliging in huis dat hebben wij verteld komt er eerst een brief welkoms brief veel later komt een tweede brief voor aansluiting een paar weken later komt de monteur hij zei maar dit kan ik zo niet aan sluiten en liep zo weg en niks van ghoord meer want de monteur kwam een dag te vroeg. alleen mijn zoon was thuis. wij gebeld en na gevraagd het duurde ook weer een paar weken uit eindelijk heeft de moteur een tweede lijn aan gevraagd terwijl wi dit niet wilde hebben wij ook aan gegeven en veel getrouw trek geen internet en alles wat wij nog hadden van hun terug gestuurd maar als kpn niet levert moet je dan blijven betalen want je tekent in het begin.


nu wel internet het was binnen een week in orde via de kabel casema

430 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 6, 2006 om 12:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Met een alarmbeveiliging die via de telefoon gaat heeft u inderdaad twee lijnen nodig als u internetplusbellen wilt gaan gebruiken.

Ik neem aan dat de beveiliging nog steeds via de KPN gaat, of belt u nu ook via de kabel?



ve
door verwijderd - Aug 6, 2006 om 12:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

de beviliginging loopt via onze gewoone telefoon aan  sluiting van kpn waar wij ook gewoon mee bellen en het internet loopt via de kabel casem naar bellen met casema was dit de beste oplossing de beveilging is niet van kpn maar van chubb.

ve
door verwijderd - Aug 6, 2006 om 16:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

gezien de onbetrouwbaarheid en vervormingen van voip is het niet altijd mogelijk te beveiligen via internet telefonie!


Het beste is dan een belbudget abbo van 9,67 voor de kpn lijn en daar de beveiliging op, en ADSL eventueel met voip bellen, dus dan heb je een voip nummer en een belbudget nummer,  via dat butget nummer kun je wel gebeld worden, maar bellen is extra duur.


Als je dit belbudget voor alleen het alarm gebruikt kun je in plaats van 9,67 per maand ook voor een mobiel alarm nummer dat via gsm gaat kiezen, eenmalig duurder, maar gebruik kosten nihil, bij orange gaat de prepaid jarenlang mee, en  je hoeft deze niet te gebruiken.

ve
door verwijderd - Aug 6, 2006 om 17:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

InternetPlusBellen in combinatie met een inbraakbeveiliging kan wel.
Het nadeel is wel dat bij uitval van de netspanning het alarm niet doorkomt. KPN deelt natuurlijk mee dat deze combinatie niet kan vanwege de verantwoordelijkheid.
U kunt zich natuurlijk afvragen hoe groot de kans is dat de netspanning uitvalt en er gelijktijdig wordt ingebroken.


Door KPN wordt hiervoor gewaaschuwd en voor het afsluiten van de overeenkomst was e.e.a. te lezen op de handleiding van InternetPlusBellen op hun site op internet.


Met vriendelijke groet,
Willem

ve
door verwijderd - Aug 6, 2006 om 17:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Gezien de vele klachten over diverse providers die internet + bellen aanbieden is er meer dan alleen maar stroom uitval!


omdat zowel het alarm als het mobieltje een batterij horen te hebben( zijn helaas ook nog zonder) werkt dat beter.


Een aparte KPN lijn van E9,67 x 12 = E 116,04 per jaar, en daar kun je ook andere leuke dingen van doen ,en  de centrale meldkamer zal ook wel veel kosten.


Als KPN niet leverde mag je Ontbinden, maar terug sturen is niet genoeg. Helaas is dat niet geheel 100% duidelijk in dit bovenstaande verhaal.


Het leveren van materiaal is niet voldoende, dus ook de lijn moet werkend binnen een redelijke tijd zijn! Heeft U wel een ultimatum gesteld?


Vermoedelijk krijgt dit nog een ongewenst staartje maar ik hoop van niet.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ri
Rick van Oosten - Sep 17, 2024 om 23:02
Vakantie & reizen

Kan Booking.com alles maken?

Ik had een hotel geboekt voor 5 nachten.  Nu wil ik 1 nacht eerder weg. Voor het hotel geen probleem, maar Booking.com verhoogt de totaalprijs met 50%. Dat is toch misdadig???? Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer