ru
door rudiex Jan 26, 2019 om 08:22
Geldzaken & recht

Mijn creditkaart jaaroverzicht onvolledig

Ik betaal rente voor het gespreid betalen op mijn creditcard Visa. Best duur, Ik meen 4 procent over een jaar. Maar wat mij verbaasd in mijn jaaroverzicht, dat er op geen enkele manier inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel rente ik heb betaald over het afgelopen jaar, over het geleende bedrag. Een normale bank geeft je daar wel inzicht in wanneer een jaar is afgeloten. Het zij op een lening, of hypotheek. Maar waarom doet in mijn geval Visa daar geheimzinnig over. Zijn ze bang dat klanten dan afschrikken hoeveel kosten zij hebben gemaakt. Ik mis die informatie om zicht te krijgen in mijn betaal gedrag. Zijn daar geen regels voor waaraan een jaaroverzicht moet voldoen?

Mvg Rudie

568 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sjjoppy
door sjjoppy - Jan 26, 2019 om 08:43
7192 Antwoorden / 3 Vragen
0
ne
door neodutchio - Jan 26, 2019 om 08:50
5153 Antwoorden / 12 Vragen
0

Als u toch weet dat het duur is, waarom dan nog steeds geld lenen via een CC? U krijgt elke maand een overzicht, daar hoeft u dus geen jaar op te wachten. U weet zelf ook wat u uitgeeft met de CC, dat kan dus ook geen verrassing zijn. Als u dus zelf geen inzicht heeft in uw uitgaven en kosten kunt u het beste een budgetcoach in de arm nemen.

panter22
door panter22 - Jan 26, 2019 om 08:52
6599 Antwoorden / Vragen
0

Die 4 % is 14 % per jaar. Bel die Visa even op. Dan weet je het meteen.
https://www.worldcard.nl/veelgestelde-vragen/kosten-en-rente/

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Eg
EgbertB10 - Apr 28, 2024 om 16:06
Winkels & webshops

Orthodaily

Ik heb schoenen besteld bij ORTHOdaily.nl https://orthodaily.nl/ Het zouden dus orthopedische schoenen moeten zijn. Het zijn gewone schoenen van een middenkwaliteit, wat je eigenlijk ook mag verwachten bij die prijs. Ze worden rechtstreeks uit China geleverd via Yun Express in Rozenburg. De Nederlandse verkoopvestiging zit op een bovenwoning in Amsterdam met een telefoonnummer uit Leiden dat ... Lees meer

@T
@Tedje1 - Apr 28, 2024 om 15:42
Huishouden & energie

Appartement. Gas/cv installatie definitief afsluiten

Goedemiddag,

Woon in een appartement. In het kader van verduurzaming wil ik van het gas af. Inductieplaat aangeschaft en een boiler. Verwarm de woonkamer elektrisch d.m.v. een kachel, gas/cv installatie gebruik ik niet meer en is afgekoppeld door een installateur.
Ik wil het gas definitief af laten sluiten, heb een aanvraag lopen.
VVE geïnformeerd over mijn plannen.
De ... Lees meer

Do
Doerak_games - Apr 27, 2024 om 01:33
Elektronica & tv

Alternate weigert terugbetaling of Een niew Moederbord stomme oplichters

nou ik heb eens een pc besteld alternate leek wel de goedkoopste ( is ook zo ) maar ja alles werkt behalve het moederbord denk nou dat komt wel goed veel 5 sterren op de website maar ja ik stuur dus een mailtje van hey ik heb een moederbord ontvangen maar dees is defect geleverd nou alternate test het zegt vervolgens dit is gebruikers schade dus  je garantie vervalt oke dus garantie heb je geen r ... Lees meer