jo
door jordaneesje Aug 8, 2012 om 18:20
Geldzaken & recht

Oude (koop)spaarzegels

Ik heb nog een flink aantal boekjes met koopspaarzegels liggen van de Dagmarkt. Deze is jaren geleden overgenomen en daarna nog een paar keer. Kan ik deze zegels nog ergens inleveren? Hetzelfde geldt voor premiezegels (gratis) en mobil spaarpunten gekregen bij het tanken. Desnoods in te leveren zodat het gebruikt kan worden voor een goed doel.
Met vriendelijke groet,

17086 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

alarm1233
door alarm1233 - Aug 10, 2012 om 11:55
74 Antwoorden / 4 Vragen
0

helaas nee.. vermits de winkel overgenomen is en eigen regels heeft tellen die zegels nietmeer vermits hij de acties mee overgenomen heeft maae een nieuwe winkel met nieuwe iddeeen en regels en niet meer aangesloten bij betreffnde instelling van zegels kun je ze niet meer inleveren, zijn waardeloos.
mja een vraagje . dacht je nu echt dat je zegels van een paar jaren geleden nog kon inwissellen?? het is geen 14 -18 meer dat je voedselbonnen of zegels spaart , die zijn helaas verlopen, in deze criusis tijd is het van uitknippen en inleveren er staat een datum op ( kleine regeltjes )

charleycool
door charleycool - Aug 10, 2012 om 12:07
78 Antwoorden / 2 Vragen
0

Misschien als je ze inlevert bij de betreffende winkels en zeg dat het voor een goed doel dan doen ze misschien iets voor jou,anders kun je ze weggooien.

ge
door genius2 - Aug 10, 2012 om 16:43
10 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er zijn twee verschillende zaken aan de hand;
1) U heeft gratis zegels, daarvan is betaling niet gegarandeerd, maar het kan best zijn dat er nog uitbetaald wordt als u daarom vraagt (bij elk individueel bedrijf moet je dat controleren of probeer de tip onderaan)
2) koopzegels; Hierbij heeft u geld betaald om een bepaald rendement te halen. Vroeger moesten bedrijven hiervoor toestemming hebben omdat het daarmee aan bankzaken doet (ik heb zelf bij een reclamebureau gewerkt die daarin gespecialiseerd was). Koopzegels waren vroeger "waardepapieren aan toonder". of dat nog zo is weet ik niet, ik heb nog even op internet gezocht maar daarover helaas niets teruggevonden. Zelfs op de site van AH heb ik de voorwaarden niet teruggevonden.

Overigens is het sparen van die koopzegeltjes best lukratief als je snel een kaart vol hebt, het rendement is snel hoger dan die van een reguliere bank (zeker nu).
Neem de bekendste zegel, die van AH. Daarbij koop je bij je boodschappen voor 0,10 Euro een zegel. Na 490 zegels, (€49), is je boekje vol. AH geeft voor dat boekje 52 Euro terug. De rente die je ontvangt over je spaargeld is dan dus 6.1 %. De spaarrente die je van de bank kunt krijgen is veel lager en daarvoor moet je ook nog een heel jaar je geld op die rekening te laten staan. Bij een gemiddeld boodschappen doen is het boekje na 5 weken vol. Na 5 weken sparen heb je dus een rendement van 6.1 % over 5 weken.
AH doet dat natuurlijk niet zomaar want je moet daar dan wel veel boodschappen doen en dat is altijd het doel, klanten binden.

Tip? Ik vond een leuke site spaarzegeltjes.nl, of die netjes doen wat ze zeggen weet ik niet, maar misschien het proberen waard

peedee
door peedee - Aug 10, 2012 om 23:42
96 Antwoorden / 10 Vragen
0

@Genius2: Daarom vind ik de spaarzegels van de PLUS zo leuk. Je koopt 200 zegeltjes voor €4 en een vol boekje levert €6 op. Dat is 50% rente gemiddeld in twee tot drie weken (bij mij).

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer