ah
door ahoo May 2, 2013 om 15:54
Geldzaken & recht

Schadeverguning

Mijn ouders huren al bijna 18 jaar een woning van Vestia in Rotterdam. Echter kregen zij twee jaar geleden last van beschimmelde muren. Later bleek dat het om kapotte leidingen ging in de muren. Na herhaaldelijk contact te hebben genomen waarbij Vestia telkens niets van zich liet horen, is een opzichter na meer dan een jaar komen kijken. Daarna hebben mijn ouders opnieuw weken moeten wachten op goedkeuring van Vestia. Dat terwijl mijn ouders beide last hebben van hun gezondheid en niet te vergeten wekelijks zorg dragen over hun kleindochter. Niet bepaald ideale leefomgeving!

Weken later is er een extern bedrijf gestuurd om de leidingen in de woonkamer-muren te vervangen. Hierbij werd ons verteld dat wij zelf verantwoordelijk waren voor afhalen van het behang. Ze hebben grote gaten gemaakt in de muren, leidingen vervangen en weer dichtgemetseld. Hierbij zijn niet alleen de behang maar ook de laminaten beschadigd geraakt omdat het onder water heeft gestaan.

Mijn ouders zijn niet in staat om schade dat door nalatigheid van Vestia is ontstaan te financieren. Ik heb meerdere malen geprobeerd om hun recht te halen omdat het niet acceptabel is dat door Vestia geen enkel schade vergoed wordt!

Zijn er mensen met soort gelijke ervaringen? Tips?

491 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - May 4, 2013 om 21:19
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

U moet Vestia schriftelijk aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Ook kunt u de schade claimen bij de eigen inboedelverzekering en daar uiteen zetten wat er is gebeurd. Zij gaan dan de schadevergoeding wel eventueel verhalen op Vestia.

vestia_nl
door vestia_nl - May 6, 2013 om 14:02
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo, wat vervelend voor uw ouders. Kunt u de contactgegevens van u en van uw ouders naar ons mailen via e-mailadres corporatecommunicatie@vestia.nl? Dan nemen we even contact met u op.
Vriendelijke groeten, Vestia

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Nick714
Nick714 - Sep 20, 2024 om 13:14
Computers & telefonie

Mag KPN spotify in rekening blijven brengen en niet opzeggen?

Destijds bij het afsluiten van mijn abonnement gratis Spotify erbij gekregen. Na verloop van tijd werd dit betaald, want het was geen onderdeel meer van het abonnement. Prima! Echter, bleek dat het abonnement er om de zoveel tijd uitlag en kwamen de reclames van een gratis abonement steeds weer voorbij. Uiteindelijk dit dus opgezegd en een direct abonnement gepakt bij spotify. Helaas bleek dat KPN ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer