ge
door geryon Jan 14, 2005 om 18:46
Geldzaken & recht

Schulden

ik heeft een schuld bij postbank en die wil ik in een keer betalen via mijn hypotheek maar postbank werk niet mee werken omdat bij BKR code staat en die willen niet overzetten zo dat ik het bedrag in een keer kan betalen

626 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

he
door hettie_1 - Jan 14, 2005 om 19:13
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

BKR-notering blijft 5 jaar staan. Als u een lening afsluit  en deze niet op tijd betaald of roodstanden heeft krijgt u een BKR-notering.


U kunt dan niet makkelijk meer een lening afsluiten. U kunt bij iedere bank voor ik meen 5 euro een toetsing laten doen, dan krijgt u precies te zien waarom en tot wanneer de BKR-notering blijft staan.


 

ea
door eagle75 - Jan 16, 2005 om 03:40
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zolang er een BKR codering is zult u in principe nergens in Nederland een financiering kunnen afsluiten. De codering komt door onregelmatige betalingen. Deze codering zal 5 jaar na stopzetten van de financiering verdwijnen. Indien u het niet eens bent of niets weet van deze codering kunt u deze persoonlijk aanvragen bij uw eigen bank. U moet zich dan wel kunnen indentificeren en de kosten zijn voor u. De registratie zal binnen enkele werkdagen naar u worden verstuurd dmv de post.

di
door diaantje73 - Feb 25, 2005 om 14:51
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

postbank leuker kunen we het u niet maken wel moeielijker> okè het ligt aan de codering als je de bkr gegevens heb aan gevraagt en het klopt niet dan moet je eerst met de bank eruit komen. Doe het schriftelijk en aangetekend met bewijs van ontvangst. En stuur het naar de betreffen afdeling en als je weet de juiste persoon. Dan heb je bewijs dat je het heb opgestuurd. Kom je er niet uit dan heeft bkr een onafhankelijke geschillencommissie de uitspraak is bindend voor beiden partijen. Je moet dan schriftelijke bezwaar maken. En je moet bkr aan kunnen tonen dat je er niet uit komt met de bank. Er zit wel een eigenbijdragen aan €22,50 dat zijn kosten voor behandeling van de commisie. sterkte

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

No
Noa44evan! - Sep 22, 2024 om 15:46
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Krijg na opzegging van ziggo abbo. nog een rekening van €78,- kosten booster. Terwijl ik deze terug heb gestuurd incl. router in toegestuurde ziggo doos. Tevens dreiging met incasso,omdat ik natuurlijk niet heb  betaald. Ziggo div. keren gemaild hierover maar geen reactie?
Verzendgegevens post nl aanwezig 
Graag Uw reactie hierover. 


              m.vr.gr. John Q. 

Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer