kn
door kneup Jul 5, 2010 om 21:44
Geldzaken & recht

Startershypotheek

ik heb een startershypotheek aangevraag,zelfs 2 keer en de gemeente is deze twee keer kwijt geraakt. Ik heb wel een bewijs dat ik deze heb ingediend. Op dit moment kan er niets meer ingediend worden. Dus kreeg ik als antwoord we hebben niets ontvangen of we zijn het gewoon kwijt geraakt. Vorige week heeft iemand anders wel een startershypotheek gekregen. Graag advies ik weet niet wat mijn rechten zijn hier omtrent zijn en tot hoever kan ik gaan .

447 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marcel75
door marcel75 - Jul 6, 2010 om 09:28
5124 Antwoorden / 4 Vragen
0

Was je aanvraag compleet ingediend, dwz met werkgeversverklaring, loonstroken, jaaropgave etc.? Dat iemand anders vorige week wel een startershypotheek toegekend heeft gekregen geeft jou nog geen mogelijkheden. Het kan zijn dat hij de aanvraag meteen compleet ingeleverd heeft of dat zijn inkomen wel voldoende was om de lening te verstrekken. Startershypotheken worden verstrekt op volgorde van complete binnenkomst.

marcel75
door marcel75 - Jul 6, 2010 om 12:31
5124 Antwoorden / 4 Vragen
0

Blijf het een raar verhaal vinden. Tot 2x toe een heel dossier kwijt raken. Het enige dat ik nu nog kan bedenken is een klacht indienen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Dr
Driftig - Oct 14, 2024 om 18:34
Auto & vervoer
Drift trike

Drift trike

Geachte heer/mevrouw,

Mijn zoon wil van zijn spaargeld een drift trike kopen, alleen ben ik niet bekend met de wetgeving omtrend deze elektrische voertuigen.
Ook het zoeken op de pagina van de rijksoverheid en RDW heeft mij niet verder geholpen. Waar kan ik teruglezen welke voertuigen toegestaan zijn op de weg of stoep? Op de pagina van de rijksoverheid staat wel een overzicht van ... Lees meer

tenormin
tenormin - Oct 15, 2024 om 14:20
Geldzaken & recht

Betalingsherinnering Postnl

Kreeg van Postnl een paar weken geleden een kaart om €4,56 te betalen: iemand had mij iets gestuurd waar te weinig postzegels op was geplakt. Met hen in contact getreden van wie de post zou moeten zijn. De afzender was helaas onbekend. Aangezien ik (tegenwoordig) alleen nog post ontvang van de Bank, mijn Zorgverzekering en de Belastingdienst, (en 1 keer per jaar Eneco): heb ik niets ontvangen. I ... Lees meer

De
De Adelaar - Oct 16, 2024 om 16:57
Geldzaken & recht
Wielerflits zoekt telefoonnummers van anonieme gebruikers op

Wielerflits zoekt telefoonnummers van anonieme gebruikers op

De afgelopen dagen heeft de hoofdredacteur van Wielerflits anonieme forumleden gebeld. Dit met betrekking tot reacties onder een nieuwsbericht waarbij de website bekritiseerd werd op slechte journalistiek. De hoofdredacteur licht zijn werkwijze zelf netjes toe:

"(Gebruikers)naam intikken in de zoekmachine. Paar slimme zoektermen en je vindt vaak een adres of 06." Zie hier bijvoorbeeld ... Lees meer