uw
door uwv slachtoffer Oct 11, 2012 om 08:36
Geldzaken & recht

Uwv blunders

ik ben sinds 1993 door het UWV in de WAO geduwt. ik heb altijd geprobeert te blijven werken maar heb alleen maar tegenwerking van de uwv medewerkers ondervonden. in 2001 kwam ik er achter dat er een grote fout gemaakt was en dat ik maar 50% van mijn WAO recht kreeg. niet alleen was mijn maatmanloon verkeerd berekend ook was mijn arbeidsongeschiktheidspercentage door stommiteiten verkeerd berekend. ik heb dit kenbaar gemaakt bij het UWV maar daar kon mij alleen maar melden dat ik gebruik had moeten maken van de bezwaartermijn bij aanvang van mijn WAO. ze gaven mij wel gelijk maar dikke lul je krijgt niets. Door omstandigheden heb ik weten te bewerkstelligen dat d beschikking vernieuwd werd en heb toen bezwaar kunnen maken volgend procedure. sindsdien wordt ik door verschillende overheidsdiensten belaagd. ik ben in de tussentijd alles kwijt geraakt maar de arrogantie van de UWV medewerkers is zo groot dat zij niet geinteresseerd zijn in de clienten. zlefs alle fractieleiders van alle politieke partijen heb ik aangeschreven. ik heb een kamerlid gesproken maar zij kon niets doen in individuele gevallen. de rechter heeft het UWV vorig jaar verteld dat ze een voorstel moesten doen omdat in de bezwaarprocedure de raadsman van het UWV toegaf dat er erg veel fouten gemaakt zijn. ze hebben me een lege door gegeven en een bulldog van een advocaat op mijn zaak gezet. experts hebben op mijn vraag bevestigd dat de fouten die ik aangaf inderdaad gemaakt zijn, maar zijn ook geschrokken van de hoiuding van de medewerkers. ik wacht nu weer op een zitting in hoger beroep maar ben al alles kwijt. mijn huis mijn gezin en mijn trots en heel veel geld.
ik hoop dat ik straks mijn verhaal kan doen en dat dan de politiek niet anders kan dan deze organisatie op te heffen. ze willen wel iets anders maar wanneer ze dezelfde arrogante hfters weer een baan geven in de nieuwe organisatie is het weer een sigaar uit eigen doos.
ik ben na bijna 20 jaar zo moe van dit gevecht dat ik bijna wil opgeven maar mijn wraak houd mij op de been

1395 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door jolly09 - Oct 21, 2012 om 13:58
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik wens jou veel succes en hoop dat het UWV op zijn kont gaat. Ook ik heb veel problemen gehad met het UWV! bezwaren maken hielp bij mij niet, ze houden elkaars hand boven het hoofd terwijl ze in het gesprek zeiden dat ik volkomen gelijk had. Maar na een aantal weken komt dan toch weer die afwijzing, ik heb zelfmoordneigingen gehad door hun, gelukkig sta ik er nu boven maar als iemand zegt ik werk voor het UWV lach ik hem hard uit. Al zou ik moeten gaan bedelen maar voor die instantie zal ik nooit willen werken!!!!

Sterkte!!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

opaplop
opaplop - Jun 27, 2024 om 14:25
Geldzaken & recht

Post NL

Heb spullen besteld, die zouden via Post nl komen, alles afgesproken, dag,tijd en ook een plaats waar ze het mogen neerzetten. Nu krijg ik bericht,uw pakket komt niet. U kan een andere dag en tijd afspreken, maar dan is het zo, dat ik er weer extra voor moet betalen als ik het sneller zou willen hebben.
Is dit gebruikelijk bij Post NL????


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer