derdehelft
door derdehelft Mar 4, 2016 om 11:22
Geldzaken & recht

Van de week is er een collecte geweest van de cliniclouns Hij zij dan ze niet me

van de week is er een collecte geweest van de cliniclouns Hij zij dan ze niet met een bus langs de huizen mogten en dat ze het nu boen met een ipad hij zou dan mij gegevens invulen en zo zou ik dan toch geld kunnen geven Maar is dat geen groot risico 
Mvg
Hans

10580 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sjjoppy
door sjjoppy - Mar 4, 2016 om 11:29
7225 Antwoorden / 3 Vragen
2

Hallo Derde-helft,
Ja, het is  een groot risico, nooit gegevens door anderen laten invullen.

costnix
door costnix - Mar 4, 2016 om 11:39
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik zeg tegen zo'n iemand: "Nee, dank u!" En doe dan de deur dicht.
('s-avonds doe ik niet eens open)

gerbera
door gerbera - Mar 4, 2016 om 11:55
7382 Antwoorden / 14 Vragen
0

Ik neem aan dat u daar niet bent ingetrapt. Zo u uw gegevens heeft afgegeven kunt u inderdaad geld geven maar dan wel uw gehele rekening. Die wordt dan leeggehaald alleen gaat het geld dan niet naar de Cliniclows maar naar een rekening in het buitenland.

reflecs
door reflecs - Mar 4, 2016 om 12:06
1859 Antwoorden / 4 Vragen
0

Sommige goede doelen collecteren met een iPad, b.v. het KWF. Ik zou het ook niet doen. Als u toch wilt geven kunt u om het rekeningnummer vragen en zelf overmaken.

Cookies
door Cookies - Mar 4, 2016 om 15:05
13336 Antwoorden / 36 Vragen
0

De CliniClowns collecteren niet huis-aan-huis of op straat!

Belangrijk:
• CliniClowns verleent geen medewerking aan en/of toestemming voor collecteren op de openbare weg ten bate van onze organisatie. Voor de werving van fondsen gelooft CliniClowns Nederland meer in andere methoden, zoals het werven van structurele donateurs. 
• CliniClowns Nederland verleent geen medewerking aan aanvragen voor collectevergunningen, die derden ten bate van onze organisatie houden. 
• Het is wel mogelijk om op eigen terrein geld in te zamelen, via onze webshop kun je een gratis collectedoos aanvragen. 

aurora1
door aurora1 - Mar 4, 2016 om 15:06
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Kijk eens op de website van Cliniclowns, ik zou ze per mail of contactformulier eens vragen hoe dat zit en ze eventueel erover waarschuwen. Dit kon weleens niet in orde zijn.
Kijk eens hier: http://www.cliniclowns.nl/service/faq/vragen-over-in-actie-komen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer