cor van giersbergen
door cor van giersbergen Jan 2, 2024 om 15:37
Geldzaken & recht

Wat is faircasso

Wat is faircasso, en helpen ze je echt met de financieen

1042 6 Rapporteer
sira
door sira - Jan 2, 2024 om 15:51
2349 Antwoorden / 24 Vragen
2

Geen ervaring met incassobureaus.

Lees de link van Thecla58 en overleg desnoods met een deskundige van bijv. de gemeente.

mahadma
door mahadma - Jan 2, 2024 om 15:52
11548 Antwoorden / 51 Vragen
1

Ik zou (veiligheidshalve) naar de gemeente schuldhulp instelling gaan. Die zijn betrouwbaar en zullen u eerlijk helpen. Dàt weet je bij buro'tjes (die er van moeten bestaan) niet.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jan 2, 2024 om 15:53
16869 Antwoorden / 202 Vragen
1

Voor zover ik kan nagaan na enig zoeken lijkt het een financierder te zijn zonder winstoogmerk. Als u zelf zoekt met zoeknaam 'faircasso betrouwbaae'ziet u meer wat het is maar om meer zekerheid te hebben lijkt het mij zinvol om https://www.afm.nl/nl-nl/contact  de Autoriteit Financiële Markten tebenaderen. Hoe dan ook, geld lenen zal altijd geld kosten. Gelet op hetgeen ik zie zou er een relatie kunnen zijn met gokken (Holland Casino)

Ps. Gelet op de reactie die voor de mijne kwamen (zie ik nu ook), sluit ik aan bij o.a. de verwijzingen naar bijv. Gemeentelijke Kredietinstellingen.

De betrouwbaarheidsmeteing die ik die bij een trust.... komen op mij over als in ieder geval ietwat verdacht enthousiast. 

Henk De Zevende
door Henk De Zevende - Jan 2, 2024 om 16:02
2071 Antwoorden / Vragen
0

Het is een incassobureau en als u ermee te maken krijgt heeft u waarschijnlijk een rekening niet betaald. Als dit een incident is kunt u best overwegen een regeling met ze te treffen en u te laten helpen (met betalen), maar als u structureel schulden heeft zult u moeten werken aan uw uitgavenpatroon en/of saneren en denk ik dat schuldhulpverlening meer aangewezen is dan een incassobureau.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jd
jdbeste1 - May 4, 2024 om 21:07
Vrije tijd & tuin
TrackR app voor android

TrackR app voor android

Ik heb een TrackR tracker hier maar de bijhorende android app werkt niet meer. Is er iemand die hier een alternatieve app voor weet? Lees meer

Va
VanJetje - May 2, 2024 om 20:48
Auto & vervoer

NS e-ticket niet te wijzigen/annuleren

In de vragenlijst zie ik dat al sinds 2011 gevraagd wordt om een e-ticket te kunnen restitueren/van datum veranderen. NS zegt dat dit niet kan, omdat er kennelijk mensen zijn die een ticket meerdere keren uitprinten en dus profiteren van 1x betalen. 
Betekent dus weer dat uitgegaan wordt van wantrouwen jegens de klant. (net als de toeslagenaffaire, controle zelfscankassa's, etc) Ik weet zeke ... Lees meer

KF
KFlens - Apr 29, 2024 om 16:53
Geldzaken & recht

Erfrecht

Vraag, Als je in gerouwd bent en je partner overlijd, blokkeren banken alle rekeningen. Ze willen dan een verklaring van erfrecht hebben voordat je weer bij je eigen geld kan komen. Er zitten een hoop kosten aan en ergernis aan verbonden.  Waarom moeten banken een verklaring van erfrecht hebben. Het is toch bij wet geregel dat de langstlevende dan alles erft. Groet,   [Privégegevens ver ... Lees meer