Bo
door Boksloot Oct 8, 2016 om 14:57
Geldzaken & recht

WIA komt men nog in aanmerking voor de WIA vroeger de WAO ??

De keuring bij het UWV is nu zo dat alleen personen met een hoog inkomen nog in aanmerking komen voor een WIA uitkering. DE beoordeling heeft niets meer met de werkelijke mogelijkheden tot arbeid  vandoen. Alles is voorgeprogrammeerd. De gesprekken met een arbeidsdekundige is een formaliteit. Een mooie regel voor bezuiniging van de overheid !! Wel premie vangen maar als het op eerlijke uitkering gaat is men niet thuis. Je huis brand af en de verzekering betaald niet uit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

929 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tenormin
door tenormin - Oct 8, 2016 om 15:07
16877 Antwoorden / 108 Vragen
0

Mij lijkt dit meer op een (gefrustreerde) mededeling, constatering, dan een vraag. Hoewel er achter WAO wel twee vraagtekens staan.

tijger1
door tijger1 - Oct 8, 2016 om 15:24
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Misschien de regels eens lezen?

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wet_werk_en_inkomen_naar_arbeidsvermogen

De werkgever betaalt de premie.

Gerry1969
door Gerry1969 - Oct 8, 2016 om 15:59
3449 Antwoorden / 25 Vragen
0

U spreekt zichzelf tegen, u hebt het eerst over dat alleen hoge inkomens nog wia ontvangen (kunnen krijgen) en dan zegt u dat het een bezuinigingsmaatregel is.
Als de overheid zou willen bezuinigen zouden ze juist die hoge inkomens niet meer toelaten tot de wia en alleen nog de mensen met een laag inkomen, dat kost tenslotte veel minder geld.
Als je door de verzekeraar niet bent geaccepteert en je huis brand af dan krijg je geen uitkering.

ja
door jackyh - Oct 8, 2016 om 16:00
953 Antwoorden / 4 Vragen
0

Wat is de werkelijke reden dat u niet in aanmerking komt voor een WIA uitkering. Het heeft niets te maken met de hoogte van het inkomen. Misschien is het percentage van de arbeidsongeschiktheid te laag.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

opaplop
opaplop - Jun 27, 2024 om 14:25
Geldzaken & recht

Post NL

Heb spullen besteld, die zouden via Post nl komen, alles afgesproken, dag,tijd en ook een plaats waar ze het mogen neerzetten. Nu krijg ik bericht,uw pakket komt niet. U kan een andere dag en tijd afspreken, maar dan is het zo, dat ik er weer extra voor moet betalen als ik het sneller zou willen hebben.
Is dit gebruikelijk bij Post NL????


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer