bi
door bili Oct 12, 2011 om 15:07
Geldzaken & recht

Woekerpolis overzicht (Nationaal Spaarfonds)

Al jaren kreeg ik van Delta lloyd groep 1 x per jaar een (weinig zeggend) overzicht met vermelding dat ik ;
EUR 160 heb voldaan voor jaar 2011,
op polisnr. ....., op mijn naam en mijn geb. datum.
Dat klopt allemaal, maar hoeveel aandelen van het "wankel" INVESTMENT Found , per jaar op mijn polis BIJ komt, al die jaren, geen woord. Ook op aanvraag kreeg ik alleen overzicht hoeveel aandelen er totaal op mijn polis staat. Over beloofde TRANSPARANTIE gesproken.... !!??
Kan dat op die manier, en heb ik recht op de informatie over de aantal aangekochte aandelen voor dat jaar??
Bedankt voor antwoord.
BILI



1064 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

de
door deltalloyd - Oct 13, 2011 om 09:27
11 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goedemorgen Bili,

Als medewerker van het Delta Lloyd Groep Webcare Team zie ik uw bericht op dit forum. Graag komen wij in contact met u zodat we u verder kunnen helpen.

U kunt uw gegevens doorgeven op het volgende emailadres: webcare@deltalloyd.nl.

Met vriendelijke groet,

Webcare team Delta Lloyd Groep

ni
door nico w. - Nov 14, 2011 om 15:24
142 Antwoorden / 4 Vragen
0

Gezien de reactie van het Delta Lloyd Web Care Team doet Delta Lloyd er inmiddels alles aan om negatieve publiciteit voor Delta Lloyd te voorkomen !

@Billi,
Reken er globaal op dat circa 70% van iedere euro aan premie-inleg daadwerkelijk wordt belegd. Belegging uiteraard voor jouw risico. Het niet-belegde deel (circa 30%) zijn dan kosteninhoudingen t.b.v. de diepe broekzakken van Delta Lloyd/Nationaal Spaarfond en een eventuele tussenpersoon. Of er verder d.w.z. afgezien van het vorige, nog sprake is van een zg. ''inteer''- en hefboomeffect door dit interen, valt niet te zeggen. Dit hangt af van de aard van deze specifieke woekerpolis.

ti
door tino24 - Nov 15, 2011 om 23:46
95 Antwoorden / 0 Vragen
0

indien het een beleggingsverzekering betreft moet u elk jaar verplicht een overzicht volgens model De ruiter ontvangen (sinds plusminus 2009). Hierin staat omschreven wat u ingelegd heeft, hoeveel kosten eraf zijn gehaald en voor wat en hoeveel risicopremie (indien van toepassing)
Een premie van 160 euro per jaar klinkt echter niet als een beleggingsverzekering. Daar is de premie te laag voor. Deze ligt normaal gesproken op minimaal 25 Euro tot 50 Euro per maand (of meer uiteraard).

Vraag uw adviseur!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer