annawerners
door annawerners Jan 19, 2013 om 19:41
Huishouden & energie

Een Vara-werver aan de deur?!

Ha, ha, ha, zie ik net bij Kassa de reclame voor de sticker Geen Verkoper aan de deur (of zoiets)..... Laat ik nou net 'Frank van de Vara' aan de deur te hebben gehad. Hij kwam me, overigens met succes, bijzonder lid maken van de Vara voor € 5,75 t/m mei 2014. Als ik nou die sticker had gehad hadden jullie een lid minder gehad! Maar wel apart hoor Vara: wel zo'n sticker promoten, maar zelf mensen langs de deuren sturen! Hoe kan dat?

717 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Jan 19, 2013 om 20:11
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


Tja, 'Kassa' en de afdeling 'Ledenwerving' zijn twee verschillende afdelingen....

(Iets met linkerhand en rechterhand en het ook niet meer weten.....)

Freya

dearagain
door dearagain - Jan 19, 2013 om 20:23
2462 Antwoorden / 7 Vragen
0

*je kan alsnog de sticker bestellen:

Bestel gratis Kassa's Bel-Niet-Aan-sticker!
Wilt u de sticker 'Nee! Verkopers niet welkom!' sticker bestellen? Dat kan! Om de sticker te ontvangen, doet u het volgende:

Schrijf op een envelop uw eigen naam en adres. Plak op deze envelop ook een postzegel! Stuur deze envelop, in een andere envelop, naar:

VARA Kassa
Onder vermelding van stickeractie
Postbus 3000
1200 CZ Hilversum

We doen ons best u de sticker zo snel mogelijk toe te sturen. Door de enorme hoeveelheid aanvragen, kan het even duren. We vragen uw geduld daarvoor. Het is ook mogelijk hier de sticker te downloaden.


annawerners
door annawerners - Jan 20, 2013 om 13:30
5 Antwoorden / 3 Vragen
0

Freya bedankt voor de reactie, Het is me nu ook duidelijk dat Kassa en Vara-ledenwerving twee dingen zijn, maar het blijft frappant!
En Dearagain uw reactie is wel érg 'net doen of er niets aan de hand is'. Dat ik die sticker alsnog kan bestellen is mij ook wel bekend.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer