si
door singlion Jan 24, 2009 om 23:27
Huishouden & energie

Energie.nl

Vandaag gebeld door energie.nl. Contract 3 jaar 45% goedkoper als Nuon. Ik geloof dat niet meteen. Op gaslicht.com staan ze wel als goedkoopste. Ze beweerde dat bij verlaging tarieven het bedrag fluctueert. Wie heeft er ervaring mee. ze belt me volgede week terug.

507 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 25, 2009 om 01:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo


Alle deskundigen op alle programma's zeggen nu de prijs niet vast te zetten, maar te wachten tot het voorjaar, daar nu de prijs vrij hoog is , en het voor energiebedrijven het nu interezant is om de prijs vast te zetten, maar niet voor de concument, daar dat u nu gebeld word, ik ben ook al 3 keer gebeld deze week, dat doen ze niet als er voor hun niets te verdienen is, laat u niet gek maken, ik doe het tenminste niet, alle aanbiedingen waren duurder als wat ik nu betaal, dus voorzichtig zijn in deze.


Succes er mee.

ve
door verwijderd - Jan 25, 2009 om 11:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ze weten wel wie ze moeten bellen en door al dat bellen van die lui en al die mooie aanbiedingen blijf je overstappen.
Bij de ene wordt het nog mooier voorgespiegeld dan bij de ander, ik wordt er inmiddels helemaal gestoord van.

Maar nu weet deze Sukkel nog niet welke ik moet houden.


Ik blijf nu maar bij de oude zitten anders zeggen ze weer onder elkaar, zo ik er weer een Sukkel er ingeluisd.

Groet Sukkel

ve
door verwijderd - Jan 25, 2009 om 14:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

NIET DOEN.


Het kan nog dat de politiek ingrijpt in het kader van de crisis. En dan zit u met een vast contract aan dat vaste contract, met de dan hogere prijzen, vast.


Energieprijs stijgt! Hoe is dit mogelijk??


Recent hebben we gelezen dat de energiekosten zullen dalen in 2009 en dan verschijnt nu het nieuws dat ze juist stijgen, terwijl de olieprijs blijft dalen. Hoe kan dit? Moet Bos ingrijpen?
Per 1 januari gaat de consument zelfs fors meer betalen:
Essent: +9% voor gas en stroom
Eneco: +15% voor gas en +20% voor stroom
Nuon: +11% voor gas en +22% voor stroom
Dit betekent dat de consument al gauw 100 euro tot zelfs 190 euro per jaar meer gaat betalen.
Olieprijs vs Energiekosten
De laatste maanden is de olieprijs gezakt van 147 dollar per vat tot onder de 40 dollar. Omdat de energiekosten gekoppeld zijn aan de olieprijzen zou je dus ook verwachten dat de energiekosten gaan dalen. Maar omdat de energieprijzen voor 2009 eerder dit jaar al zijn vastgesteld toen een vat olie nog zo'n 140 dollar kostte gaan we dus fors meer betalen.
Dit zorgt nu voor een hele vreemde situatie waarin de consument het al moeilijk heeft door de kredietcrisis en de energiebedrijven nu juist bakken met geld extra gaan verdienen door extra hoge energiekosten door te berekenen aan de consument.
Pas halverwege 2009 wordt verwacht dat de gasprijs zal dalen, maar dit duurt voor velen wellicht te lang. Moet de politiek ingrijpen?

ve
door verwijderd - Jan 25, 2009 om 14:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag singlion,


Allereerst is het belangrijk met welke energie.nl jij te maken hebt. Is dat........................................


Energie.nl (Electrabel), of


Nl.energie.nl (NEM), of


EnergieDirect.nl


Er zijn immers betrouwbare en minder betrouwbare enegieleveranciers.


Op voorhand wil ik hier wel stellen dat een langdurig kontrakt afsluiten (bijvoorbeeld een 3jarig kontrakt) heel erg onverstandig is. Je loopt een gerede kans dat je veel duurder uit bent op het eind van de rit en in een administratieve puinhoop terecht komt.


Met vriendelijke groet, Read.


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer