si
door sidney536 Oct 1, 2005 om 19:46
Huishouden & energie

Hoe krijg ik mijn energie jaarafrekening?

Geachte heer/mevrouw,


Ik probeer nu al sinds december 2004 een jaarafrekening te krijgen van Oxxio voorheen Durion, zonder veel geluk. Ik word steeds afgepoeierd met zinnen als, ik geef het door, het is heel spijtig, we doen ons best, we hebben achterstand etc. In februari a.s. loopt ons contract af en we willen nu al afzeggen voor dat het contract doorloopt. We willen van oxxio af. Hoe krijg ik het voor elkaar dat ze een jaarafrekening sturen want wie weet hoeveel we extra moeten betalen? Met vriendelijke groet, Mathilde Verbon Janssen

415 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

de
door dedrijver - Oct 4, 2005 om 22:23
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Stuur een mailtje naar de directeur van Oxxio. Zijn naam is Erik de Heus. Zijn email adres is: E.deHeus@oxxio.nl. Uw probleem wordt dan zeer snel opgelost.


 


Succes

ricardow
door ricardow - Oct 4, 2005 om 23:21
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Hallo Sidney,


Om van Oxxio af te komen, moet u dit minimaal 30 dagen voor einddatum van het contract aan Oxxio door geven. Ondanks dat Oxxio zelf meld dat dit ook telefonisch kan, zou ik de voorkeur geven aan een schriftelijke opzegging. Het opzegadres:


Oxxio Nederland BV
Postbus 108
3830 AC LEUSDEN


U moet zelf een andere energieleverancier zoeken voor het leveren van uw energie, na de contractperiode van Oxxio. Zodra de overstap naar uw nieuwe leverancier een feit is, moet Oxxio een eindafrekening voor u opmaken.


Vaak zijn de meterstanden op deze eindafrekening geschat. Om de echte eindstanden op uw eindafrekening te hebben, kunt u de meterstanden het beste zelf aan uw nieuwe leverancier doorgegeven.


Uw nieuwe energieleverancier zal deze meterstanden samen met uw verzoek om van leverancier te veranderen naar Oxxio toesturen en op basis van deze gegevens moet Oxxio dan een definitieve eindafrekening voor u opmaken, met definitieve eindstanden!!


Groet Richard.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer