bernieyo
door bernieyo Jun 26, 2006 om 16:48
Huishouden & energie

Koelkast bevroren

Beste mensen wie kan mij helpen. Ik heb de stand van mijn koelkast verhoogd met het mooie weer, waarna er een grote ijslaag tegen de achterkant onstond. Ik heb de ijskast ontdooid en opnieuw aangezet op stand 2. nu vormt zich weer een ijslaag en moet zeggen dat alles niet echt koud wordt. hij koelt nog wel maar ik durf hem niet hoger te zetten voordat weer een ijslaag van 2cm dik ontstaat.


 

400 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 26, 2006 om 17:03
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De ijslaag bevorderd de koeling niet, deze ontstaat meestal bij warm weer, want dan gaat de deur vaak open voor frisdrank.
Een andere oorzaak kan zijn een slecht sluitende deur of versleten deurrubbers.
Kouder zetten heeft geen zin, doe de deur zo weinig en kort mogelijk open en ontdooi regelmatig.

ve
door verwijderd - Jun 26, 2006 om 17:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als het koelkast is met automatische ontdooiing kan het ook nog zijn dat de thermo stuk is dan wordt het verwarmings element niet meer aangestuurd dus ontstaat er ijsvorming.


Succes Ronny.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

No
Noa44evan! - Sep 22, 2024 om 15:46
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Krijg na opzegging van ziggo abbo. nog een rekening van €78,- kosten booster. Terwijl ik deze terug heb gestuurd incl. router in toegestuurde ziggo doos. Tevens dreiging met incasso,omdat ik natuurlijk niet heb  betaald. Ziggo div. keren gemaild hierover maar geen reactie?
Verzendgegevens post nl aanwezig 
Graag Uw reactie hierover. 


              m.vr.gr. John Q. 

Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer