ba
door babi3ah Jun 14, 2008 om 09:20
Huishouden & energie

Raven


Wij hebben VEEL last van Raven, ze jagen andere vogels uit de tuin, broedende duiven uit onze boom,nestelen onder de dakgoot,maken VEEL rotzooi en kabaal,vallen je af en toe aan,mijn vraag is ;
WAAROM IS DEZE RAAF EN SOORTEN ERVAN (die geen vijanden hebben) BESCHERMD???????????????????????????????????????????????????????
Groetjes babi3ah


1458 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jun 14, 2008 om 09:32
16883 Antwoorden / 202 Vragen
0

Omdat dat zo wettelijk geregeld is binnen ons democratische bestel. Ik ga er echter vanuit, dat als u echt veel hinder heeft u via uw Gemeente best iets voor elkaar kunt krijgen. Beschermde diersoort zijn betekent namelijk niet dat er helemaal niets gedaan zou kunnen worden. Bovendien, u kunt m.i. gerust de nesten onder de dakgoot verwijderen uit oogpunt van onderhoud.

ba
door babi3ah - Jun 14, 2008 om 09:36
6 Antwoorden / 3 Vragen
0

We mogen de nesten pas weghalen als ze uitgevlogen zijn.vorig jaar hebben we zoveel overlast gehad met waterschade en Rotzooi maar dat is gekomen doordat ze de dakgoot te hoog hebben gehangen na vervanging, diegene die `t verkeerd hadden gedaan wilden niet voor de kosten opdraaien,de woningbouw heeft er weer rekjes voor gezet, maar toen ze er voor stonden begonnen de raven weer te vernielen en zitten ze er aklweer onder.nu moeten we wachten tot ze weer uitgevlogen zijn.
Groetjes babi3ah



akkefiet
door akkefiet - Jun 14, 2008 om 11:34
1075 Antwoorden / 10 Vragen
0

Als het werkelijk Raven betreft: proficiat, u heeft een van de meest zeldzame vogels in uw tuin! In dat geval zou ik contact opnemen met de plaatselijke vogelbescherming: die zullen u met raad en daad en eventueel financieel bijstaan.



ba
door babi3ah - Jun 14, 2008 om 12:55
6 Antwoorden / 3 Vragen
0

Als u goed hebt gelezen heb ik raven en soort ervan gesgreven omdat ik NIET weet welke soort het is,ze lijken allemaal op elkaar,de een nog groter dan de ander en allemaal zwart en wat voor soort t is kan mij niet schelen, ze maken t ons moerlijk,dat hindert mij t meest.


heremietkreeft
door heremietkreeft - Jun 17, 2008 om 13:54
16883 Antwoorden / 202 Vragen
0

en toch: .... stel dat u de bovenramen schoonspuit met een sterke waterstraal? En dan de straal uitschiet. Wel minder diervriendelijk. Uw latere reactie lezend lijkt het mij echter dat dit echt een probleem is voor uw verhuurder en u mogelijk de huurcommissie kunt inschakelen. Als u8 de overlast heeft zoals u noem zou dat wel eens kunnen leiden tot een (tijdelijke) huurverlaging en zal men wel gaan optreden.(de verhuurder)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ki
Kim92 - May 13, 2024 om 19:41
Vakantie & reizen
Misleid bij hotel boeking

Misleid bij hotel boeking

Vanavond wilde ik een hotel boeken op Ameland, één overnachting op 28 juni. Mij werd een prijs geboden van €116,50 (dit lijkt overigens een aanbieding te zijn omdat een prijs van €176,50 is doorgehaald). Als ik de boeking wil afronden is de totaal prijs ineens €191,50 geworden zonder dat wordt uitgelegd waar de verhoging van €75 vandaan komt. Kan dit zomaar? Dit is misleidend. 
Ver ... Lees meer

DS
DS1992 - May 12, 2024 om 00:34
Winkels & webshops

Mag albert heijn de prijs van een bestelling zomaar verhogen?

Onlangs heb ik iets besteld bij albert heijn. Het ging om een voorraad bier voor een festival. De totale prijs was €294,30. Dit bedrag heb ik geaccepteerd.  toen kwamen er nog bezorg kosten bij(logisch natuurlijk) deze bezorgkosten waren €5,70, wat het totaal bracht op €300,-

Na bevestiging stond er in de app dat het te betalen bedrag bij bezorging €300,- was. En dat bleef er ... Lees meer

Geboren Amsterdammer
Geboren Amsterdammer - Jan 10, 2024 om 22:32
Winkels & webshops
Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Geachte forumleden,

Ik sjouw al dagen mijn lege flessen van de ene naar de andere supermarkt.....

Zou het kunnen ,dat de supermarkten te veel lege blikjes en plastic flessen krijgen aangeboden en dat zij express de automaten uitzetten omdat ze anders verlies erop lijden?

Kortom : Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan? Lees meer