door S.B 28 jun. 2020 om 21:05
Vakantie & reizen

Extra geld vragen voor boeking vakantie,

Een leuke camping gevonden voor mijn dochter en mij in Drenthe. Op zoek gegaan naar die bewuste camping om een tent te huren. Gevonden,een bekend bedrijf! Naar hun site, camping opgezocht,prijstabel en boeken maar. Toen ik de bevestigingsmail kreeg stond er een naam van een andere camping. Gebeld,en inderdaad het was een andere camping.Ik kon niet omboeken,ik had het fout gedaan en 100% annuleringskosten. Ik nog een keer gekeken en gevraagd of ik toch echt niet kon omboeken! De bewuste camping waar ik heen wilde bleek 400 euro duurder(dit een actie die op de site staat,basisprijs doorgestreept) en ik heb aangegeven dat wel te willen voldoen. Uiteindelijk hebben ze hun partner zover kunnen krijgen om om te boeken. Nu kreeg ik een bevestigingsmail met het volledige bedrag. Dit is meer dan 700 euro ipv de actieprijs. Ik heb een foto van de prijstabel,daar staat niet de naam van de camping bij. Nu zeggen ze dat alleen de basisprijs er stond,wat dus echt niet kan. Hoe los ik dit op?

4765 4 Rapporteer
door aurora1 - 29 jun. 2020 om 01:07
15066 Antwoorden / 6 Vragen
1

Gaan, en met uw dochter genieten van de vakantie? Uw opschrift klopt niet, hoezo extra geld vragen? Ze zijn u enorm ter wille geweest en daardoor heeft u veel geld uitgespaard.
U bent al door uw aandringen gematst met toch alsnog mogen omboeken en niet 100% annuleringskosten moeten betalen. Wat wilt u nu nog meer?
U heeft toch zelf die boekingsfout gemaakt?
Waarom noemt u de actieprijs hier niet? Welke campings en welk boekingskantoor betreft het?

door panter22 - 29 jun. 2020 om 08:35
4168 Antwoorden / Vragen
2

Die omboeking heeft je dus €300 gekost.
Je moest nu de normale prijs betalen en de andere campinghouder kan op die manier zijn gecompenseerd. Mooi opgelost toch? 
Anders zat je op een camping die je niet wilde of thuis met niets.

lo
door lovewinnie - 29 jun. 2020 om 09:46
968 Antwoorden / 1 Vragen
1

Bij omboeken gelden vaak de actie prijzen niet. Dus daar kunt u niet naar kijken. Bij omboeken gebruiken ze vaak de standaard tarieven . 
Daarnaast bent u enorm gematst met gratis omboeken . Dus betaal en geniet . U heeft een fout gemaakt en die fout heeft u 300 euro extra gekost. Helaas

mo
door mof - 29 jun. 2020 om 12:03
1967 Antwoorden / 3 Vragen
0

Niet betalen en ergens anders op vakantie. Dit zijn oplichterspraktijken, u moet maar hopen dat de campings echt bestaan.
dit soort bendes kopieren fotos en frutselen zelf websites in elkaar.

door deexpert 29 jun. 2020 om 15:54
97 Antwoorden / 2 Vragen

Oplichters doen niet moeilijk en laten je omboeken, zolang je maar betaald. Camping zal ook nooit vol zijn.

rj
door rjw 29 jun. 2020 om 19:52
1587 Antwoorden / 5 Vragen

@MOF: wat een ongelofelijk dom antwoord. TS geeft geen enkele informatie op basis waarop je dit antwoord op kunt baseren. Maar goed, zoals de waard is zullen we maar denken. Het feit dat oplichting als eerste bij jou opkomt zegt een hoop over hoe jij in het leven staat.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

hjmblais - 26 sep. 2020 om 09:41
Computers & telefonie

MB gebruik tv kijken met mobiel

Volgens internet gegevens verbruik je met tv kijken op je mobiel, 10 mb per minuut. Dus ik dacht met 6 G kan je in Frankrijk wat. Na 6x het acht uur journaal te hebben bekeken is er 6 gig op. Is dat normaal?
Ik zit bij You phone en bij mijn vrouw bij Simpel ging dat even hard. Is dit het nieuwe verdienmodel? Vrndlk grt
Huub Blaisse Lees meer

kn
kniefke - 26 sep. 2020 om 13:01
Geldzaken & recht

Pauze niet betaald

Ik werk in als hotel als receptioniste waarbij ik 8 uur per dag moet werken,helaas door de Covid 19 zit ik in mijn eentje achter de balie ipv 2 waarbij ik dus alle taken te doen heb,hotel receptie en voor de andere faciliteiten in het gebouw
Als het even rustig is probeer ik een sigaret te roken wat meestal niet verder komt dan enkele trekjes want dan staat er wel iemand voor de balie of gaat ... Lees meer

pe
peterbee - 22 sep. 2020 om 18:55
Auto & vervoer
Batavus levert na 8 jaar onderdeel niet meer

Batavus levert na 8 jaar onderdeel niet meer

Wij hebben aan Batavus Intermezzo E-bike.  In de catalogus 2012 van Batavus staat deze fiets nog vermeld.

Nu is de display van de E-bike defect.  Een vrij cruciaal onderdeel als je electrisch wil fietsen.

De vakhandel kan deze bediening niet meer leveren.  Batavus reageert via chat met "  jammer genoeg zijn deze bedieningen ook bij ons uitverkocht. Deze displays worden ni ... Lees meer