Hi
door HinneS Oct 25, 2021 om 13:12
Vakantie & reizen

Goedemiddag Kassa, ondanks een coronavoucher nog steeds geen geld

Nog steeds geen geld terug van mijn coronavoucher. Vacanzo bv is aangesloten bij de SGR en ANVR. Zij zijn een nieuw bedrijf en kunnen geen gebruik maken van het coronacofonds. Na herhaalde malen (ook aangetekend) nog geen geld. Contact krijgen is moeilijk. 


verl programma's hebben in het verleden al een item gemaakt. Waarbij de boodschap meestal was dat het wel hoed komt. NIET DUS! Misschien hierover nog eens een item maken? Bij geeft tot nog toe niemand thuis

1009 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sjjoppy
door sjjoppy - Oct 25, 2021 om 13:18
7200 Antwoorden / 3 Vragen
1

Hier bent u op een forum van Kassa beland.

kontact met Kassa:
https://www.bnnvara.nl/kassa/over

heremietkreeft
door heremietkreeft - Oct 25, 2021 om 14:47
16876 Antwoorden / 202 Vragen
1

Richt uw vraag aan kassa@bnnvara.nl d.w.z. de redactie. Een andere optie is https://www.maxmeldpunt.nl/ waar men ook erg actief is m.b.t. dit soort problemen. 

(Wij zijn vrijwillige vraagbeantwoorders en kunnen geen item maken over dit onderwerp.)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

Kn
Knipperbolletje - May 1, 2024 om 14:09
Geldzaken & recht

ABP wil Partnerpensioen enkel registreren met Notariele samenlevingsakte.

In de pensioenwet staat dat je een Partnerpensioen kunt aanvragen als je -tenminste- 5 jaar, aantoonbaar, samenwoont.  Wij hebben ABP twee uittreksels uit het Bevolkingsregister gestuurd om aan te tonen dat wij al 19 jaar samenwonen maar zij verwerpen dit en schrijven "Om uw partner aan te melden heeft u een samenlevingscontract nodig."
Staan zij in hun 'recht'? Is het dus zo dat de reger ... Lees meer