Ne
door Nelleke van Cuijck Sep 13, 2017 om 18:32
Vakantie & reizen

Heb een reis geboekt bij cheap-tickets .nl maar kon de tickets niet uit printen

Heb op 2juni 2017 een reis geboekt naar Rome en 370 euro betaald om op 9 juni 2017 te vertrekken vanuit Rotterdam met Transavia.
Op 3 juni 2017 kregen wij een e-mail van een duitse firma dat er niet met ideal betaald kon worden en een andere betalings methode moesten gebruiken.
Ik kon het geld niet terug boeken en ook mijn tickets kwamen niet binnen.
Een maand later op 5 juli 2017 kregen wij de tickets via de e-mail toe gestuurd dus ruim een maand te laat.
Contact gehad per telefoon met cheap-tickets en werd ons mede gedeeld dat wij wel op vakantie waren geweest.
Nou voor mij is de maat vol want het was erg belangrijk omdat ik met een burn-out te kampen heb , het juist heel erg belangrijk is om een weekje
te kunnen ontspannen.
Beste Kassa kunt u hierin voor mij iets betekenen want bij cheap-tickets kom je er niet tussen en mag je niet eens zeggen wat er aan de hand is.

833 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He
Henk Wevers - Dec 2, 2023 om 13:33
Huishouden & energie

Retourneren artikel internet

Hanglamp gekocht via internet.  Opgehangen en viel tegen.  Terug gebracht.  Helaas niet mogelijk om te retourneren.  Omdat wij hem hadden Opgehangen/ gemonteerd is het niet mogelijk om te retourneren.  Is dit volgens de wet waar? Of moet de verkoper de lamp terug nemen? In de voorwaarden op de site van de verkoper stond gemonteerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Lees meer

Na
Nathalie12 - Nov 29, 2023 om 21:59
Geldzaken & recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

De SNSbank is gestopt met het verstrekken van de digipas en nu kan ik alleen bankieren als ik hun app download of een browsercode aanvraag. Het probleem is dat ik vroeger hun app wel op de telefoon had en toen de telefoon ouder was en ik geen nieuwe updates meer kon uitvoeren, de bank berichtte dat vanwege de veiligheid ik niet meer kon bankieren op de telefoon.Je wordt dus gedwongen om een nieuwe ... Lees meer

El
Elibertus - Nov 28, 2023 om 15:18
Geldzaken & recht

Opzeggen ivm overlijden

Hallo, Mijn moeder is op 8 oktober overleden. Nu wil ik (dochter) haar abonnement stoppen bij Simyo. Dit lukt niet.
Ik heb alles opgestuurd, ook akte van overlijden, alle gegevens doorgegeven, en er wordt gezegd dat het niet kan omdat haar abonnement op haar roepnaam staat. Ze heet A.J. Kaspers-Reukema en haar abonnement staat op Bep Kaspers.
Ze hebben nu al twee keer het abonnementsgeld ... Lees meer