Ne
door Nelleke van Cuijck Sep 13, 2017 om 18:32
Vakantie & reizen

Heb een reis geboekt bij cheap-tickets .nl maar kon de tickets niet uit printen

Heb op 2juni 2017 een reis geboekt naar Rome en 370 euro betaald om op 9 juni 2017 te vertrekken vanuit Rotterdam met Transavia.
Op 3 juni 2017 kregen wij een e-mail van een duitse firma dat er niet met ideal betaald kon worden en een andere betalings methode moesten gebruiken.
Ik kon het geld niet terug boeken en ook mijn tickets kwamen niet binnen.
Een maand later op 5 juli 2017 kregen wij de tickets via de e-mail toe gestuurd dus ruim een maand te laat.
Contact gehad per telefoon met cheap-tickets en werd ons mede gedeeld dat wij wel op vakantie waren geweest.
Nou voor mij is de maat vol want het was erg belangrijk omdat ik met een burn-out te kampen heb , het juist heel erg belangrijk is om een weekje
te kunnen ontspannen.
Beste Kassa kunt u hierin voor mij iets betekenen want bij cheap-tickets kom je er niet tussen en mag je niet eens zeggen wat er aan de hand is.

972 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Co
Cora B - Jul 13, 2024 om 17:17
Geldzaken & recht

Boiler na levering funktioneert niet

Ik heb in Bulgarije een tinyhouse laten bouwen. Nu na levering doet de boiler het niet. De bouwer/leverancier van de tinyhouse zegt dat het niet zijn probleem is hij heeft geleverd en trekt zijn handen er van af en zegt dat ik maar contact moet opnemen met de europese leverancier (garantie). Deze heeft geen vestiging in Nederland. Klopt het dat dit mijn verantwoordelijkheid is?  Ik moet nog een k ... Lees meer

ar
aroenbishar - Jul 16, 2024 om 23:12
Elektronica & tv

Gedwongen internet ziggo

Sinds 16 juli 2024 ben ik verplicht ziggo internet te nemen wil ik mijn programma's via mijn CI module bekijken. Ziggo dwingt mij hun netwerk te nemen zodat ik mijn programma's kan kijken. Er wordt gezegd via ziggo app kan je kijken, maar dat werkt ook niet. Mag ziggo je zomaar dwingen tot deze actie zonder een alternatief te bieden. Ik heb internet van een ander provider en kan alsnog op mijn tab ... Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer