lv
door lvd202 Jul 27, 2020 om 11:02
Vakantie & reizen
Kan ik gratis annuleren als ik nog geen betaling heb gedaan bij Belvilla

Kan ik gratis annuleren als ik nog geen betaling heb gedaan bij Belvilla

Ik heb voor een weekend in augustus over ongeveer 3 weken een huis geboekt bij Belvilla. Echter heb ik nog niet betaald (de boeking is dus nog niet definitief). Nu hebben mijn reisgenoten en ik gezien de veranderende situatie in het land waar we heen gaan besloten dat we het er eigenlijk niet op willen wagen en daarom de reservering willen laten lopen. Maar als ik op de website van Belvilla kijk, lijkt het alsof wanneer we niet op tijd betalen de boeking geannuleerd wordt en we annuleringskosten moeten betalen. Ik vraag me eigenlijk af of dat wel mag en of ik in m'n recht sta als ik helemaal niks betaal. Of ben ik door op boeken te klikken al akkoord gegaan om te betalen? Hopelijk kan iemand helpen!

4957 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Topantwoord

tijger1
door tijger1 - Jul 27, 2020 om 11:08
42060 Antwoorden / 21 Vragen
12

Ja, dat hebt u goed gelezen. U hebt geboekt en moet dus betalen.

lv
door lvd202 Jul 27, 2020 om 11:11
Antwoorden / 1 Vragen

Dank!

marita5
door marita5 - Jul 27, 2020 om 11:30
11517 Antwoorden / 15 Vragen
0

Hallo Lvd202 , 

Wanneer ik online boek, hoe weet ik dan zeker dat mijn boeking gelukt is?

Zodra je op de boekingspagina op 'Boek nu' klikt, ontvang je online en via e-mail een bevestiging. Daar staat het boekingsnummer op. Wanneer je geen bevestiging van ons ontvangt, neem dan contact op met Customer Servicer.

Lees hier eens veelgestelde vragen , klik op de rode regel ( zie ook de linkerkolom ) .

https://www.belvilla.nl/klantenservice/faq#boeken

Donuts
door Donuts - Jul 27, 2020 om 11:34
1203 Antwoorden / 2 Vragen
0

U heeft ongetwijfeld via de mail een bevestiging van de boeking ontvangen (met de daarbij behorende annuleringsvoorwaarden). Dat u nog niet betaald heeft, betekent dus zeker niet dat de boeking nog niet definitief was.

sw
door swat1500 - Jul 27, 2020 om 12:11
3786 Antwoorden / 0 Vragen
2

Ik lees dat u 6 weken voor de reis de volledige reissom betaald moet hebben en dat er een aanbetaling moet worden gedaan bij het boeken. Wanneer heeft u geboekt? Want als de reis reeds over 3 weken is en u heeft niets betaald bent u al in verzuim.
U moet dus in de voorwaarden kijken of, op welke gronden en tot wanneer u kostenloos kunt annuleren.
Let wel, bedrijven hoeven geen kostenloze annulering aan te bieden.

Ka
door Kassagebruiker - Jul 27, 2020 om 15:21
683 Antwoorden / 5 Vragen
0

Boeken en betalen zijn twee aan elkaar gekoppelde zaken. Boeken betekend automatisch dat er een betaalverplichting op volgt. (Voorbeeld: u tekent een contract voor een auto maar wil hem toch niet hebben, dan zult u annuleringskosten of meer moeten betalen, al heeft u er nooit mee gereden/in gezeten)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Josp003
Josp003 - Apr 29, 2024 om 19:04
Garantie & verzekeringen

Garantie voorwaarden

ik heb ca 2,5 jaar geleden een fornuis gekocht via een keukendealer. Deze heeft nooit de garantievoorwaarden aangeleverd en deze staan ook niet op zijn site. Ik hoorde alleen u hebt 5 jaar volledige garantie. Ook op de site van de producent/importeur is niets vinden  over garantievoorwaarden of over algemene verkoopvoorwaarden.
Nu was er deze week een monteur van de producent voor een repar ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer

Kn
Knipperbolletje - May 1, 2024 om 14:09
Geldzaken & recht

ABP wil Partnerpensioen enkel registreren met Notariele samenlevingsakte.

In de pensioenwet staat dat je een Partnerpensioen kunt aanvragen als je -tenminste- 5 jaar, aantoonbaar, samenwoont.  Wij hebben ABP twee uittreksels uit het Bevolkingsregister gestuurd om aan te tonen dat wij al 19 jaar samenwonen maar zij verwerpen dit en schrijven "Om uw partner aan te melden heeft u een samenlevingscontract nodig." 
Staan zij in hun 'recht'? Is het dus zo dat de regeri ... Lees meer