Hu
door Hub_2 Oct 30, 2017 om 11:25
Vakantie & reizen

Voucher GaiaZOO verlopen

Op 14-7-2017 heb ik via de ANWB, met extra ledenvoordeel, 7 vouchers gekocht om in de zomervakantie een bezoekje te brengen aan GaiaZoo.
Helaas hebben wij door onvoorziene omstandigheden dit moeten uitstellen. Wij waren voornemens om dit bezoek in de herfstvakantie te gaan doen. Wij kwamen echter tot de ontdekking dat de vouchers waren verlopen op 3 september 2017. Na telefonisch contact gehad met de ANWB, welke ons doorverwees naar GaiaZOO. Het managment van GaiaZoo was echter niet bereid een coulance voor ons te regelen. Ik heb zelfs voorgesteld om de korting bij te betalen. Dit mocht echter niet baten. Ik vind dit zeer Klantonvriendelijk !!!

780 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He
Henk Wevers - Dec 2, 2023 om 13:33
Huishouden & energie

Retourneren artikel internet

Hanglamp gekocht via internet.  Opgehangen en viel tegen.  Terug gebracht.  Helaas niet mogelijk om te retourneren.  Omdat wij hem hadden Opgehangen/ gemonteerd is het niet mogelijk om te retourneren.  Is dit volgens de wet waar? Of moet de verkoper de lamp terug nemen? In de voorwaarden op de site van de verkoper stond gemonteerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Lees meer

El
Elibertus - Nov 28, 2023 om 15:18
Geldzaken & recht

Opzeggen ivm overlijden

Hallo, Mijn moeder is op 8 oktober overleden. Nu wil ik (dochter) haar abonnement stoppen bij Simyo. Dit lukt niet.
Ik heb alles opgestuurd, ook akte van overlijden, alle gegevens doorgegeven, en er wordt gezegd dat het niet kan omdat haar abonnement op haar roepnaam staat. Ze heet A.J. Kaspers-Reukema en haar abonnement staat op Bep Kaspers.
Ze hebben nu al twee keer het abonnementsgeld ... Lees meer

Na
Nathalie12 - Nov 29, 2023 om 21:59
Geldzaken & recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

De SNSbank is gestopt met het verstrekken van de digipas en nu kan ik alleen bankieren als ik hun app download of een browsercode aanvraag. Het probleem is dat ik vroeger hun app wel op de telefoon had en toen de telefoon ouder was en ik geen nieuwe updates meer kon uitvoeren, de bank berichtte dat vanwege de veiligheid ik niet meer kon bankieren op de telefoon.Je wordt dus gedwongen om een nieuwe ... Lees meer